fbq
Ulkomaat
15.05.2021 14:12
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Jessica Simpson
Poppari Jessica Simpson heitti vaakansa pihalle! Jojolaihduttaminen on ongelma myös julkkisten keskuudessa
Ulkomaat
15.05.2021 14:12
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Laulaja Jessica Simpson, 40, on uransa aikana saanut kohtuutonta arvostelua ulkonäöstään. Jojolaihduttajana hän on kokeillut useita eri dieettejä, mutta aina kilot ovat palanneet.

Jessica

Jessicalla on ollut tapana pulskistua parisuhteessa ja laihtua erojen jälkeen. Tuoreessa haastattelussa Jessica kertoo heittäneen vaakansa pihalle.

– Tavoitepaino stressasi. Nyt minulla ei ole hajuakaan painostani. Riittää, että voin hyvin ja saan housujen vetoketjun kiinni, Jessica ilmoitti Today show’ssa.

Jessica

Säännöllisiä repsahduksia

Musiikkimaailman seksisymboli Janet Jackson, 55, on elämäntavoiltaan painojojoilija. Välillä hän poseeraa lehtien kansissa vatsalihaksiaan esitellen, välillä taas paparazzit bongaavat säkkimäisiin vaatteisiin piiloutuneen ylipainoisen tähden.

Janet

Kun Janet julkaisee uuden albumin tai starttaa maailmankiertueen, hän on upea ilmestys. Mutta kohta taas ote lipsuu, ja hän kaivaa kaapistaan xxl-vaatteet.

Janet

Sairaus sai ryhdistäytymään

Talk show -kuningatar Oprah Winfrey, 67, on puhunut avoimesti painonhallinnan ongelmastaan, joka ei ole jäänyt katsojilta huomaamatta. Hoikimmillaan hän on painanut 70 kiloa, mutta epäterveellisen ruokavalion vuoksi paino on useimmiten keikkunut yli 90 kilossa.

Oprah

Joitain vuosia sitten Oprah’lla diagnosoitiin kilpirauhasen liikatoiminta, minkä jälkeen hän on tehnyt oikaisuliikkeen elämäntavoissaan.

– Tavoitteeni ei ole olla laiha vaan vahva ja terve, Oprah sanoo O Magazinessa.

Oprah

Ruokavalio remonttiin

Poppari Mariah Carey, 51, aloitti 1990-luvulla uransa timmissä kunnossa. Kaksosten syntymä ja kiireiset vuodet kasvattivat kurveja, joita Mariah ei ole koskaan häpeillyt esitellä.

Mariah

Kilot tähti on karistanut kuntosalilla, uinnilla sekä Jenny Craig -painonhallintametodein.

– Olen ylpeä siitä, miten kovasti tein töitä saadakseni kroppani takaisin. Tein sen itseni vuoksi, Mariah iloitsee US Weekly -lehdelle.  

Mariah

Painonhallinta hukassa

Hei, kuka puhuu -tähti Kirstie Alleyn, 70, paino on vuosia heitellyt rajusti kymmenillä kiloilla suuntaan jos toiseen. Oman kertomansa mukaan vaaka on suurimmillaan näyttänyt 104 kiloa. Onnistumiset laihdutuksessa hän on tehnyt Jenny Craigin ruokavalion avulla.

Kirstie

Viimeisin onnistuminen oli 35 kilon painonpudotus, mutta valitettavasti kilot palasivat salakavalasti.  

Kirstie

Puheet eivät hetkauta

Kun poppari Kelly Clarkson, 39, vuonna 2002 voitti Amerikan Idols-laulukilpailun, alkoi kiloja salakavalasti kertyä nuoren naisen keskivartalolle.

Kelly

Viime vuosina hänen vartalonsa on ollut vuoroin timmin hoikka ja kurvikkaan pullea.

– Kokoni vaihtelee yhtenään. Kun ihmiset puhuvat painostani, koen, että se on heille isompi ongelma kuin minulle, Kelly on todennut.

Kelly

Roolit sanelivat

Hollywoodin tunnetuimpia miesjojottelijoita on Oscar-näyttelijä Russell Crowe, 57. Yksi syy painon heittelyyn on Russellin roolit, jotka ovat vaatineet välillä rajua laihduttamista, välillä taas lihomista.

Russell

Nopeat laihdutukset ovat onnistuneet tiukan ruokavalion ja ankaran treeniohjelman keinoin. Viime aikoina kerrytetyt kilot ovat jääneet pysyväksi kiusaksi.  

Russell

Apu löytyi leikkauksesta

Muotipoliisi, laulaja Kelly Osbourne, 36, on monesti onnistunut laihduttamaan itsensä mallimittoihin. Nuoren naisen ongelma on pitää ihannepainonsa.

Kelly

Kelly haki viime vuonna apua lihavuusleikkauksesta, ja onkin laihtunut sittemmin lähes 40 kiloa.

– On sitouduttava loppuelämäkseen oikeanlaiseen liikkumiseen ja ruokavalioon. Dieetit eivät toimi, Kelly on pohtinut.

Kelly