fbq
Ulkomaat
15.12.2021 10:10
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
Valtteri Bottas
Onko tämän jouluisampaa asustetta? Valtteri Bottaksen erikoisessa kypärässä viittaus Tiffany-kultaan
Ulkomaat
15.12.2021 10:10
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Päättyneellä kaudella kolmanneksi F1-kuljettajien MM-sarjassa sijoittunut Valtteri Bottas ajoi uuden tallinsa Alfa Romeon testiajot tiistaina (14.12.). Valtterista tulee virallisesti uuden tallinsa kuski vasta vuodenvaihteessa.

Testiajoja varten Valtterin kuontaloa suojasi erikoinen, vartavasten hänelle maalattu kypärä. Kypärää somistivat muun muassa porot, joulupukit, jääkarhut, lahjapaketit ja joulusukat. Silmiinpistävää kypärässä oli se, että mukana kuvioinnissa on myös tonttulakkipäinen koala.

Valtteri Bottas
Valtteri Bottaksen kypärä henki joulutunnelmaa.

Kyseessä on Australian kansalliseläin. Valtterin naisystävä, maantiepyöräilijä Tiffany Cromwell on australialainen. Koalan päätyminen Valtterin kypärän somisteeksi lieneekin huomionosoitus omalle kullalle.

Valtteri Bottas
Bottaksen kypärään kiinnitettiin myös Suomen liput.
Valtteri Bottas, Tiffany Cromwell
Valtteri ja Tiffany kävelivät käsikkäin Abu Dhabissa maanantaina.

ESPN:n Twitter-tilillä on huvittanut video, jossa Valtteri loikkaa vesistöön tallin vaihdon myötä.

Ei hoppua naimisiin

Valtteri ja Tiffany antoivat tänä syksynä yhteishaastattelun Me Naiset -lehdelle.

Lue myös: Me Naiset: Valtteri Bottas ei kiirehdi Tiffany-rakkaansa kanssa naimisiin - muistelee entistä liittoaan Emilia Pikkaraisen kanssa

Haastattelussa pariskunta kertoo muun muassa mahdollisista hääsuunnitelmistaan sekä lapsien hankinnasta.

Valtteri ja Tiffany ovat seurustelleet noin kahden vuoden ajan. Huhujen mukaan suhde sai alkunsa jo silloin, kun Valtteri oli vielä naimisissa ex-vaimonsa Emilia Pikkaraisen kanssa. Muutaman kuukauden jälkeen pari ilmoittikin eroavansa ja Seiska uutisoi asiasta ensimmäisenä mediana maailmassa.

Tiffanyn kanssa Valtterilla ei ole aikomusta kiirehtiä avioon. Myös Tiffany pohdiskelee haastattelussa avoimesti avioliiton merkitystä ja sen painoarvoa.

- Moni ystäväni on kiirehtinyt naimisiin ja todennut sitten, että olisi ollut järkevämpää elää ensin. Meidät ehkä kasvatetaan ajattelemaan avioliitosta, että niin nyt vain kuuluu tehdä. Mutta kuuluuko? Minä en haluaisi naimisiin vain, koska se on tapana, Tiffany avautui.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »