Omistajansa näköinen luomus! Orlando Bloom jättää hyvästit 7,5 miljoonan euron poikamiesboksilleen – kuvat!

Ulkomaat | 01.05.2021 22:04

Brittinäyttelijä Orlando Bloom, 44, katkaisee viimeiset siteensä taakse jääneeseen sinkkuelämäänsä myymällä poikamiesboksinsa Beverly Hillsissä.

Todellisuudessa boksi on viimeisen päälle remontoitu moderni luksustalo ylellisessä osoitteessa, jota paikalliset kutsuvat lempinimellä Miljardöörien rivistö. Orlando osti talon 7 miljoonalla dollarilla eli noin 5,8 miljoonalla eurolla vuonna 2017.

Suojaisa terassi toimii niin ruokailutilana kuin olohuoneenakin
Suojaisa terassi toimii niin ruokailutilana kuin olohuoneenakin.

 

Hän myy kiinteistöä pienen voiton toivossa 7,5 miljoonalla eurolla. Entisellä kodilla lienee suuri tunnearvo, sillä Orlando näki paljon vaivaa sen remontoimiseen. Kiinteistönvälittäjän mukaan talo on omistajansa näköinen luomus.

– Hänellä on hienostunut maku pieniä viimeistelyjä myöten sisustuksesta valaistukseen, välittäjä kehui Mansion Globelle.

Kadulta katsottuna Orlandon talo vaikuttaa pieneltä ja vaatimattomalta.
Kadulta katsottuna Orlandon talo vaikuttaa pieneltä ja vaatimattomalta.

Lue myös: Hollywood-monimiljonääri Orlando Bloomin kanssa työskennellyt Jouko Ahola lataa suorat sanat supertähden käytöksestä: ”Kovasti hän kyllä esitti kiinnostunutta”

Tilaa riittää

Matalan, tasakattoisen talon suojaisalla sisäpihalla on terassialue, jonka uima-altaan suunnitteluun ja toteutukseen vierähti peräti vuosi. Sen hinta kipusi puoleen miljoonaan dollariin.

Modernissa ja ajattomassa sisustuksessa on käytetty paljon laadukkaita  italialaisia Poliform-kalusteita.
Modernissa ja ajattomassa sisustuksessa on käytetty paljon laadukkaita  italialaisia Poliform-kalusteita.

 

Kotinsa perusteella Orlando nauttii tilan avaruudesta. Olohuone ja ruokailutila ovat yhtä suurta tilaa. Välissä on vain kapea lasiseinä. Huoneet avautuvat vehreälle pihalle. Lattiasta kattoon yltävät ikkunat ja lasiset liukuovet tuovat luontevasti terassin ja takapihan osaksi asumistiloja. Sisustus on suurelta osin valkoista. Väriä tuovat taulut ja sisustustyynyt.

Poikamiesboksissa on neljä  tilavaa makuuhuonetta.
Poikamiesboksissa on neljä  tilavaa makuuhuonetta.

Lue myös: Katy Perry laittoi seksikumppaninsa paremmuusjärjestykseen – Orlando Bloom ei ollutkaan ykkönen!

Lapsi muutti kuviot

Orlando yritti myydä taloaan jo aiemmin kihlauduttuaan poppari Katy Perryn, 36, kanssa ystävänpäivänä 2019.

Kiinteistönvälittäjän mukaan asuntokaupoille on vain yksi syy: omistajan elämäntilanne on muuttunut. Tällä hän viittaa Orlandon ja Katyn perheenlisäykseen. Parin pieni Daisy-tytär syntyi viime elokuussa.

Lattiaan upotettu sohvakalusto oli Orlandon itsensä  suunnittelema.
Lattiaan upotettu sohvakalusto oli Orlandon itsensä  suunnittelema.

 

Perhe asui lapsen syntymän jälkeen Katyn omistamassa 15 miljoonan euron Beverly Hillsin -kartanossa. Alue on rautaportein suojattu ja monien yksityisyyttä kaipaavien julkkisten suosima.

– Olemme henkisellä matkalla yhdessä,  Kate on kuvaillut hänen ja Orlandon  suhdetta Vogue-lehdelle. Parin yhteiselo alkoi viisi vuotta sitten.
– Olemme henkisellä matkalla yhdessä,  Kate on kuvaillut hänen ja Orlandon  suhdetta Vogue-lehdelle. Parin yhteiselo alkoi viisi vuotta sitten.

 

Vastikään Kaliforniasta kantautui uutinen, että Orlando ja Katy ovat hankkineet ensimmäisen yhteisen kodin merellisestä Montecitosta noin puolentoista tunnin ajomatkan päässä Hollywoodista. Uudesta talostaan he maksoivat 11,8 miljoonaa euroa.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!