fbqOho, Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin Marius-poika päätyi duunariksi – ex-rakkaan perhe järjesti työpaikan | Seiska
Marius ja Mette-Marit

Oho, Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin Marius-poika päätyi duunariksi – ex-rakkaan perhe järjesti työpaikan

Ulkomaat | 08.05.2021 21:01

Norjan kruununprinsessa Mette-Maritin, 47, esikoinen Marius Borg Höiby, 24, on vuoden päivät työskennellyt moottoripyörämyyjänä ja -mekaanikkona.

Työnkuvaan kuuluu myös verkkomyynnistä vastaaminen. Työpaikka sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Oslosta, ja vain kymmenen minuutin päässä kruununprinssipari Haakonin, 47, ja Mette-Maritin kodista Skaugumista.

– Marius on hieno kaveri, nuorukaisen pomo Mats Wike kehuu Drammens Tidende -lehdelle.

Ei liene yllätys, että Instagram-tilillään Marius julkaisee kuvia moottoripyöräharrastuksestaan. Seuraajia hänellä on 50 000.
Ei liene yllätys, että Instagram-tilillään Marius julkaisee kuvia moottoripyöräharrastuksestaan. Seuraajia hänellä on 50 000.

Lue myös: Ohhoh, kruununprinsessa Mette-Maritin pojan Mariuksen toimittajapesti loppui kuin seinään - vaihtoi alaa!

Työpaikan Marius sai suhteilla. Yritys on hänen ex-tyttöystävänsä Linn Helena Nilsenin perheen omistuksessa. Nuoret asuivat tovin yhdessä Yhdysvalloissa.

Suhteen kariutumisen jälkeen Mette-Marit ja Linn Helenan äiti ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä, mikä lienee auttanut Mariusta uuden uran alkumetreillä. Myös Linn Helena työskentelee yrityksessä.

Linn Helena eli kaksi  vuotta avoliitossa Mariuksen kanssa, mutta  nykyään he ovat vain  työkavereita.
Linn Helena eli kaksi  vuotta avoliitossa Mariuksen kanssa, mutta  nykyään he ovat vain  työkavereita.

Se & Hör -lehti kertoo moottoripyörien olleen Mariuksen intohimo jo pitkään, ja lähipiirin mukaan hän viihtyy erinomaisesti alan töissä. Vapaa-aikaansa Marius viettää motocross-kerhon toiminnassa.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press ja Se og hör

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!