fbq
Miley Cyrus

Ohhoh! Supertähti Miley Cyrus julkaisi pornahtavan videon - poseeraa yläosattomissa: "Haluatko koskea?"

Kohulaulaja Miley Cyrus, 27, vapautui äskettäin sinkkumarkkinoille erottuaan poikaystävästään Cory Simpsonista, 23. Pari ehti seurustella noin vuoden ajan.

Supertähti Miley Cyrus ja poppari Cody Simpson: Ero! 

Nyt Miley on päättänyt keskittyä omaan uraansa ja nauttia omasta ajastaan. Laulajakaunotar julkaisee sosiaalisessa mediassa päivittäin kuvia ja videoita, joissa hän hehkuttaa muun muassa sitä, miten hyvältä tuntuu olla taas sinkku.

Miley Cyrus valehteli vuosia neitsyytensä menettämisestä, myönsi asian ex-miehelleen vasta ennen naimisiinmenoa - katso tuoreen musiikkivideon rohkeat alastonkuvat!

Eilen torstaina Miley julkaisi provosoivan mustavalkoisen videon Instagram-tilillään. Videolla hän kiehnää yläosattomissa ja katselee intensiivisesti suoraan kameraan. Miley nuolee huuliaan ja peittää rintojaan käsillään.

- Haluatko koskea? Miley kirjoitti videoon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Elokuussa Miley yllätti Call Her Daddy -podcastissa kertomalla juontaja Alexandra Cooperille seksielämänsä alkutaipaleesta.

Laulaja paljasti haastattelussa menettäneensä neitsyytensä 16-vuotiaana ex-aviomiehelleen, näyttelijä Liam Hemsworthille, 30. 

- En harrastanut kunnolla seksiä miehen kanssa kuin vasta 16-vuotiaana, Miley kertoi.

Se ei kauan kestänyt: Miley Cyrus ja Liam Hemsworth eroavat – häistä alle vuosi!

Ennen australialaiskomistus Liamia hänellä oli kuitenkin petikokemusta naisten kanssa, mutta ne olivat jääneet pussailun tasolle. Liam oli Mileyn ensimmäinen seksikumppani. Hän oli kuitenkin valehdellut miehelle olevansa kokeneempi, koska ei halunnut Liamin tietää hänen olevansa neitsyt. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Menimme kuitenkin myöhemmin naimisiin, joten se oli hieman hullua, Miley totesi.