Norjan prinsessa suunnittelee avioliittoa kohurakkaansa kanssa – Märtha Louise ja Durek vähät välittävät ilkeistä puheista

Ulkomaat | 18.04.2021 09:02

Norjan prinsessa Märtha Louisen, 49, ja šamaani Durek Verrettin, 46, suhde on lujittunut entisestään. Yhteinen koti ja avioliitto saattavat hyvinkin olla ajankohtaisia lähitulevaisuudessa.

– Avioliitto ei todellakaan ole poissuljettu vaihtoehto. Suunnitelmissamme on elää yhdessä. Ei Norjassa, vaan Yhdysvalloissa, Durek ilmoitti Daily Mail -lehdelle.

Märthan tyttärien Leahin, Emman ja Maudin  pitää varautua ulkomaille muuttoon.
Märthan tyttärien Leahin, Emman ja Maudin  pitää varautua ulkomaille muuttoon.

Lue myös: Norjan kansaa pöyristyttänyt prinsessa Märtha Louise avautuu vuosien takaisesta kohusta: Minua pidettiin täysin hulluna

Kipeä ikävä

Durekilla on tiukka viesti Märtha Louisen arvostelijoille.

– Ei ole väliä, mita ihmiset puhuvat meistä, sillä tämä on meidän elämämme. Märtha ja minä elämme valitsemallamme tavalla.

Henkisten arvojen lisäksi Märthaa ja Durekia yhdistävät musiikki ja videopelit.
Henkisten arvojen lisäksi Märthaa ja Durekia yhdistävät musiikki ja videopelit.

Lue myös: Kohuprinsessa Märtha Louise naimisiin? Kuningatar Sonja penkoo Durekin taustoja!

VG-lehden haastattelussa Märtha Louise avautui jatkuvasta ikävästä, kun koronarajoitukset estävät rakastavaisten yhteiselon. Herättyään aamuisin Durek soittaa ensimmäisenä rakkaalleen.

– Paljon on itketty ja surtu, koska emme näe toisiamme. Mutta olemme kärsivällisiä, sillä tiedämme maailman tilanteen, Durek sanoo.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!