Norjan hovin Leah Behn, 16, on suorasanainen teini – prinsessa Märtha Louisen tytär nauttii suuresta somesuosiosta

Ulkomaat | 25.04.2021 12:01

Upea, lempeä, rakastava, hauska, hieman itsepäinen, kaunis ja topakka.

Näillä sanoilla Norjan prinsessa Märtha Louise, 49, kuvailee Instagramissa tytärkolmikkonsa keskimmäistä Leah Behniä. Julkisten kehujen syynä on Leahin 16-vuotis-syntymäpäivä.

– Tuot elämääni päivittäin valoa, rakkautta ja naurua. Rakastan sinua yli kaiken, yli ymmärryksen ja rajojen, ylpeä äiti kirjoittaa.

Lue myös: Norjan hovin riemukas rantaloma: prinsessat uikkareissa!

Leah juhli syntymäpäiväänsä kotona perheen kanssa.
Leah juhli syntymäpäiväänsä kotona perheen kanssa.

 

Vaikka Leah on vasta teini, hänellä on peräti 46 000 Instagram-seuraajaa. Tilillään hän julkaisee muun muassa meikki- ja kauneusvinkkejä.

– On hauskaa, että sosiaalisessa mediassa menee hyvin. Mutta siellä on helppo tehdä virheitä. En esitä mitään paskaa, mutta olen kuitenkin lapsi. Jos teen jotain muille nuorille tyypillistä, niin media tarttuu siihen, Leah pohti Schendis-podcastissa.

Leahin isä Ari Behn teki itsemurhan jouluna 2019. Tytär on osoittanut suunnatonta rohkeutta ja avoimuutta isänsä kuoleman jälkeen.

– En koskaan unohda isääni. Ikävä on suuri. Hänen kuolemansa on ja tulee aina olemaan minun ja perheeni suurin tragedia. Isän menetys antoi uutta perspektiiviä elämääni, Leah kertoo someseuraajilleen.

Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!