fbq
Ulkomaat
13.12.2021 12:59
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Lamar Odom
NBA-veteraani Lamar Odomin uusi elämä eron jälkeen: seksiriippuvuus ja huumeaddiktio selätetty, vai onko?
Ulkomaat
13.12.2021 12:59
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Yhdysvaltalainen viihdemedia TMZ kertoo, että NBA:ssa huiman uran aikoinaan tahkonnut Lamar Odom, 42, on tehnyt merkittävän elämänmuutoksen. Ensinnäkin Lamar on lopettanut huumeiden käytön. Toiseksi aikuisviihde ei enää välky koristähden ruuduilla. Kolmanneksi mies ei enää aio deittailla.

Synkkä vuosi

Lamar taitaa vieläkin potea huonoa omatuntoa vuosi sitten tapahtuneesta erosta. Mies nimittäin oli jättänyt kihlattunsa, hyvinvointivalmentaja Sabrina Parrin, varsin julmalla tavalla.

Atlantassa poistuin hotellista, johon olimme majoittuneet. En sanonut mitään tai jättänyt viestiä. Lähdin vain. Kun Sabrina tajusi, että olin mennyt, sain häneltä pari sataa puhelua ja tekstaria. (Viime) jouluna hän kertoi, että haluaa palata yhteen ja että suhteemme olisi korjattavissa. Mutta ei se niin olisi voinut mennä. Suhteemme oli myrkyllinen. Yksin ja erikseen: me olimme myrkyllisiä, mies avautui somessa eron jälkeen. 

Lue myös: Yli 2000 naisen kanssa maannut koripalloilija Lamar Odon luopui aikuisviihteestä - naisystävä Sabrina: "Se on auttanut seksielämäämme"

Yön syliin

Lohtua eronnut mies haki tietysti huumeista ja irtosuhteista. Mutta sitten iski masennus ja moraalinen krapula, todennäköisesti myös fyysisesti paha olo. Nyt Lamar kertoo, että hän on vapautunut mielen mustista möykyistä eikä tarvitse enää stimulaatiota.

Entiselle superpelaajalle voi vain toivoa onnea valitulla tiellä ja uskoa, että tällä kertaa hän todella onnistuu. Kyseessä ei nimittäin ole ensi kerta, kun hän vannoo elämänmuutoksen nimeen. Vuonna 2015 mies veti itsensä päihteillä niin rajuun epäkuntoon, että oli menettää henkensä. Tapauksen jälkeen hän kertoi raitistuneensa, mutta kuten usein käy, niin pikkuhiljaa viinapiru vei voiton. Alkavan vuoden 2022 Lamar Odom aikoo pyhittää itsetutkiskelulle ja "oman arvonsa sisäistämiselle".

Lue myös: Lamar Odom ei pääse tavoistaan irti – juhli strippiklubilla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lamar Odom (@lamarodom)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »