fbq
Julia Roberts

Näyttelijäkaunotar Julia Roberts hankki kodin alennusmyynnistä – luksuskämpässä 580 neliötä!

Hollywood-näyttelijä Julia Roberts, 52, on ostanut luksusluukun San Franciscosta.

Oscar-voittaja asettui kodiksi asuntoon, jossa on tilaa 580 neliömetriä ja hintaa sillä on huimat 7,1 miljoonaa euroa. 

Julia sai kodin alennushintaan, sillä sen hintapyyntöä on laskettu tasaiseen tahtiin. Silti asunto oli verrattain kallis ottaen huomioon, että talo on aivan kadun varrella eikä esimerkiksi muurien ympäröimä.

julia

Asunto on sisältä melko kapea eikä ollenkaan tyypillinen ja mahtaileva suurjulkkiksen koti.

Kämpässä ei ole edes pihapinta-alaa kuin vaatimattoman terassin ja puutarhan verran. Takapihan kalusteetkin ovat poikkeuksellisen koruttomia. Koti on kuitenkin suhteellisen käytännöllinen.

Alakerroksen autotalliin mahtuu kaksi kaaraa. Viinikellari puolestaan tuo ripauksen kaivattua arjen ylellisyyttä, ja huoneisto on yksinkertaisuudessaan vallan ihastuttava.

julia

Asunto laitettiin myyntiin 8,7 miljoonan euron hinnalla vuonna 2019. Loppuvuodesta pytinkiä kaupattiin jo puolta miljoonaa euroa halvemmalla.

Asumuksen hinta on kuitenkin noussut hurjasti, koska esimerkiksi 1997 asunto vaihtoi omistajaa pilkkahintaan 1,6 miljoonalla eurolla. Kohonneet hinnat eivät silti estäneet Juliaa ostamasta sitä. 

Hinta on ymmärrettävä, koska kadulla sijaitsee yksi kaupungin kalleimmista linnoista. Le Petit Trianon -niminen ökykartano on tälläkin hetkellä myynnissä 17,7 miljoonalla eurolla. Julian talo on siihen verrattuna todella askeettinen ja jää kakkoseksi myös hintansa puolesta.