fbq
Ulkomaat
31.07.2021 09:21
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press
Chris O’Neill
Murjotusloma anoppilassa! Prinsessa Madeleinen amerikkalaisrakas Chris O’Neill inhoaa julkisuutta ja hovihuumaa
Ulkomaat
31.07.2021 09:21
Teksti: Julia Aalto-Setälä|Kuvat: All Over Press

Prinsessa Madeleinen, 39, aviomies Chris O’Neill, 47, edusti pitkästä aikaa Ruotsin kuningasperheen mukana vieraillessaan Lena Philipssonin keikalla Sollidenissä. Chris saapui tilaisuuteen silmälasit nenällään tyttärelleen ohjeita antaen.

Hän edusti vaimonsa vierellä hyvin ynseänä. Sängen kasvattanut liikemies katseli tylsistyneenä esiintyjiä eikä jutustellut vaimonsa perheen kanssa.

Leonorekaan ei viihtynyt konserttiyleisössä.
Leonorekaan ei viihtynyt konserttiyleisössä.

Lue myös: Tältä prinsessa Madeleine näyttää nykyään! Rantautui koti-Ruotsiin puolentoista vuoden jälkeen - vietti heti kesäiltaa Victoria-siskon kanssa!

Julkisuus ei kiinnosta

Chris esiintyy vaimonsa rinnalla vain harvoin. Yhdysvalloissa asuva liikemies on kertonut, ettei nauti julkisuudesta lainkaan.

Hän ei ole antanut montakaan haastattelua, eikä tälläkään kertaa pysähtynyt kommentoimaan tai vilkuttelemaan median edustajille. Chris asteli suoraan omalle paikalleen sivuilleen vilkuilematta.

Myös Benjamin Ingrosson konsertissa Chris nähtiin hymyttömänä. Prinsessa Madeleine puolestaan valokuvattiin juttelemassa perheenjäsenten kanssa ja ottamassa fyysisestikin etäisyyttä puolisoonsa. Prinsessa ja prinssiveli Carl Philip keskustelivat pitkät pätkät kahdestaan Chrisin osallistumatta keskusteluun.

Chris asuu perheineen Floridassa.
Chris asuu perheineen Floridassa.

Lue myös: Chris O'Neill avautui pikkulapsiarjesta ja elämästään prinsessa Madeleinen puolisona: Uuvuttavaa ja stressaavaa!

Yksityishenkilö

Chris ei ole antanut lainkaan televisiohaastatteluita osana Ruotsin kuninkaallista perhettä. Viimeksi hän kommentoi aviosuhdetta vuonna 2018 ruotsalaiselle King-lehdelle.

– Olen tavannut elämäni naisen. Rakastan häntä. On kuitenkin aivan selvää, että on haastavaa olla naimisissa prinsessan kanssa. Tietenkin se on vaikeuttanut elämääni.

Samaisessa haastattelussa Chris totesi haluavansa pysytellä yksityishenkilönä.

– Minulla ei ole mitään tarvetta minkäänlaiselle julkisuudelle enkä hyödy siitä liiketoimissani. Kaiken kanssa oppii kuitenkin elämään. Minä olen hulluna Madeleineen.
Chrisillä ja Madeleinella on lapset Leonore 7, Nicolas, 6, ja Adrienne, 3.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »