fbq
Inger Nilsson

Muistatko vielä Peppi Pitkätossua näytelleen Inger Nilssonin? Tältä hurjasti muuttunut tähti näyttää nykyään!

Ruotsalainen näyttelijä Inger Nilsson muistetaan erityisen hyvin roolistaan Peppi Pitkätossuna. Tähti näytteli hahmoa 13-osaisessa sarjassa sekä elokuvissa, jotka kuvattiin vuosien 1968-1970 aikana.

Nykyään 63 vuoden ikään ehtinyt tähti oli vasta 8-vuotias, kun hänet pestattiin huippusuosituksi nousseeseen Peppi Pitkätossun rooliin.

Tuoreet ja harvinaiset kuvat näyttävät, kuinka hurjasti Peppiä näytellyt Inger on muuttunut.

Lapsitähtenä varttunut Inger joutui kuitenkin kärsimään roolistaan myöhemmin. Aftonbladet kirjoitti vuonna 2021, että rooli aiheutti näyttelijälle vaikeuksia niin työnhaussa kuin rakkauselämässäkin.

Inger Nilsson
Tässä Inger Peppi Pitkätossuna vuonna 1968, olallaan hieno ja lystikäs Herra Tossavainen.
Inger Nilsson
Inger nähtiin toukokuun lopussa Astrid Lindgrenin muistopalkintogaalassa.

Äitinsä hautajaisissakaan Peppi Pitkätossuna tunnettu Inger ei saanut olla rauhassa. Kirkon ulkopuolella ollut mies lähestyi Ingeriä ja pyysi tältä nimikirjoitusta.

Viime kesänä kirjoitetun artikkelin mukaan Inger on sinkkumarkkinoilla ja asuu Tukholmassa. Hän on vuosien varrella työskennellyt muun muassa sihteerinä ja ollut muutamissa rooleissa eri elokuvissa ja sarjoissa.

Hurjat kuvat muodonmuutoksesta! Muistatko vielä Elvis Presleyn vaimon Priscillan? Tältä leikelty näyttelijä näyttää nykyään