fbq
Ulkomaat
24.11.2021 23:51
Teksti: Kia Koskinen |Kuvat: All Over Press
Bigi Jackson
Muistatko vielä Michael Jacksonin parvekkeelta roikottaman vauvan? Tältä 19-vuotias "Bigi" nykyään näyttää
Ulkomaat
24.11.2021 23:51
Teksti: Kia Koskinen |Kuvat: All Over Press

Isänsä Michael Jacksonin kuoleman jälkeen Bigi, joka aikaisemmin tunnettiin nimellä Blanket, on pysynyt poissa julkisuudesta.

Lue myös: Edesmenneillä supertähdillä jättitulot kuolemasta huolimatta – Michael Jackson tienaa perillisilleen 40 miljoonaa euroa vuodessa

Bigi, oikealta nimeltään Prince Michael Jackson II, antoi harvinaisen haastattelun hänen lapsuudenkodissaan pidetyssä Thriller Night -halloweenjuhlassa. Haastattelun taustalla oli hyväntekeväisyystapahtuma.

– Tällä talolla ja studiolla on paljon historiaa. Ne merkitsivät hänelle (Michaelille) paljon. Sitä me kaikki haluamme, tehdä asioita, joista muut voivat nauttia ja saavat hyötyä elämäänsä, Bigi kertoo.

Bigi ilmaisi haastattelussa myös huolensa ilmastonmuutoksesta.

– On tärkeää, että me kaikki tiedostamme vallitsevan tilanteen. Meidän sukupolvemme ymmärtää olemassa olevat ongelmat. Silti meidän pitää työskennellä asioiden eteen, Bigi jutteli tilaisuudessa.

Lue myös: Ohhoh, Michael Jacksonin tytär Paris, 19, herätti huomiota melkoisilla bikinileikeillään – kuvat!

Kammottava episodi

Bigi, joka tuolloin tunnettiin lempinimestään Blanket, tuli surullisen kuuluisaksi jo vauvana. 

Vuonna 2002 Berliinissä konsertoinut Michael Jackson järkytti epävakaalla käytöksellään. Jackson tervehti hotellihuoneensa ranskalaiselta parvekkeelta alhaalla päivystäviä fanejaan. Jackson piti sylissään yhdeksän kuukauden ikäistä Bigiä.

Yllättäen Michael innostui esittelemään vauvaansa niin, että hän nosti Bigin kaiteen yli. Jacksonin huone sijaitsi neljännessä kerroksessa, joten teko oli erittäin vaarallinen ja vastuuton. Hurjat kuvat levisivät ympäri maailmaa ja kohu oli valmis. 

Bigi Jackson
Michael Jacksonin holtiton vauvankäsittely tallentui kameroille vuonna 2002.

Bigi oli vain seitsemänvuotias, kun hänen isänsä kuoli liiallisen propofoliannostuksen aiheuttamana sydänhalvaukseen vuonna 2009. Isänsä kuoleman jälkeen Bigin isoäiti Katherine Jackson kasvatti hänet ja muut Michael Jacksonin lapset. Joidenkin tietojen mukaan isoäidin terveyshuolet johtivat siihen, että hänen kasvatukseensa osallistuivat myös kotitalouteen palkattu henkilökunta.

Aikaisemmin kuluneena vuonna Bigi osti uuden kodin Kalifornian Calabasasista.  Nuorukaisen omakotitalo maksoi hieman yli kaksi miljoonaa euroa. Talossa on runsaasti tilaa, esimerkiksi makuuhuoneitakin löytyy kuusi. Bigin sisarukset, Paris ja Michael Jr, asuvat myös Kaliforniassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »