fbq
Mila Kunis ja Ashton Kutcher

Mila Kunis ja Ashton Kutcher tekivät kummallisen paljastuksen perheen peseytymistottumuksista: pesevät lapsiaan ja itseään todella harvoin - sosiaalinen media repesi!

Armchair Expert with Dax Shepard -nimisessä podcastissa vieraillut Hollywood-pariskunta Mila Kunis, 37, ja Ashton Kutcher, 43, teki erikoisen paljastuksen, kun keskustelu siirtyi peseytymiseen ja saippuan käyttöön.

Podcastin juontajakaksikko Dax Shepard ja Monica Padman pohtivat saippuan vaikutuksia vartalon luonnollisten öljyjen kehittymiseen. Mila ja Ashton yhtyivätkin keskusteluun ja kertoivat pesevänsä päivittäin vain kriittiset paikkansa.

– Kun olin lapsi, meillä ei ollut kuumaa vettä saatavilla, joten en muutenkaan peseytynyt kovin usein, Mila kertoo podcastissa.

Mila myös paljastaa, ettei koskaan pessyt lapsiaan heidän ollessaan vielä vastasyntyneitä. Pariskunnalla on yhdessä kaksi lasta Dimitri, 4, ja Wyatt, 6.

Mila ja Ashton vuonna 2017. Pariskunnan sylissä istuvat heidän lapsensa Dimitri ja Wyatt.
Mila ja Ashton vuonna 2017. Pariskunnan sylissä istuvat heidän lapsensa Dimitri ja Wyatt.

Voi, mitä söpöliinejä: Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin lapset kasvavat hurjaa vauhtia – harvinaiset paparazzikuvat!


Nykyään peseytymistä karttavat vanhemmat noudattavatkin selkeää kaavaa, mitä tulee lastensa kylvettämiseen.

– Jos näet heissä likaa, putsaa heidät. Muussa tapauksessa siinä ei ole järkeä, Ashton selittää.

Myös Ashton itse välttelee turhaa peseytymistä ja kertoo huuhtelevansa päivittäin vain haarovälinsä sekä kainalonsa. Muita paikkoja hän ei omien sanojensa mukaan pese koskaan. Urheilusuorituksen jälkeen Ashton mainitsee heittävänsä kasvoilleen hieman vettä huuhdellakseen ylimääräisen suolan pois.

Hollywood-pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1998 70's Shown kuvauksissa. Mila ja Ashton istuvat kuvassa sylikkäin.
Hollywood-pariskunta tapasi ensimmäisen kerran vuonna 1998 70's Shown kuvauksissa. Mila ja Ashton istuvat kuvassa sylikkäin.

Pariskunnan paljastukset hygieniansa tasosta ovatkin kirvoittaneet hulvattomia keskusteluja esimerkiksi Twitterissä. Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt lyhyessä ajassa lukuisia meemejä, joissa Milan ja Ashtonin lasten epäillään haisevan pesemättömyydestä johtuen voimakkaasti. Monet myös yhtyivät superparin tapoihin ja puolustivat heidän kantaansa olla peseytymättä liian usein.