fbq
Imuri ei ole seksilelu.

Mies, älä masturboi imurilla!

Jokainen mies on kuullut tarinan teinipojasta tai tuttavan naapurista, joka keksi käyttää pölynimuria seksileluna. Joissakin tarinan versioissa kyseisen henkilön unelma simuloidusta suuseksistä muuttuu painajaiseksi, kiitos imurin putken sisällä olevan pyörivä terän. Urbaanilegena sai lisää vettä myllyyn, kun Chuck Palahnuik kirjoitti siitä kirjassaan Choke vuonna 2001.

– 50-luvulla johtava pölynimurimerkki kokeili uutta parannusta. Se lisäsi pyörivän, terävän potkurin, joka oli asennettu joidenkin senttien päähän letkun sisälle. Imuriin syöksyvä ilma pyöräyttäisi terää ja terä silppuaisi nukan, langanpätkät tai lemmikkien karvat, jotka saattaisivat muuten tukkia letkun. Ainakin tämä oli suunnitelma, kirjassa kirjoitetaan:

– Uudistuksen seurauksena lukuisia miehiä kiidätettiin ensiapuun heidän elimensä silpoutuneina.

On totta, että terällä varustettuja pölynimureita on olemassa ja niiden tiedetään johtaneen muutamiin sukuelinten vammoihin. Eräs saksalainen lääkäri teki väitöskirjansa aiheesta. British Medical Journalin vuonna 1985 julkaisemassa artikkelissa kerrottiin viidestä miehestä, jotka olivat käyttäneet imuria itsetyydytykseen, tuhoisin seurauksia.

Artikkelin mukaan terä sijaitsi noin 15 sentin päässä letkun suusta. Nykyisessä mallissa terät on asetettu huomattavasti syvemmälle, joten riski peniksen vanhingoittumisesta on pieni.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että imurin käyttäminen masturbaatiossa olisi hyvä idea. Riippuen imun voimakkuudesta, pölynimuri saattaa aiheuttaa penikseen verirakkuloita.

Lisäksi kitkaa voi pahimmillaan johtaa repeämiin sukuelimissä. Koska imurin putki on kiinteä, saattavat äkkinäiset liikkeet puolestaan saattavat aiheuttaa peniksen murtuman. Lopulta, siemensyöksy imuroidessa on huono idea; märän nesteen päätyminen sähkölaitteeseen ei tule päättymään hyvin.´

Yhteenvetona, pölynimurin käyttäminen seksileluna on huono idea. Riskejä on monia, eikä etuja oikeisiin seksileuihin verrattuna ole. Varaa siis itsetyydytykseen hommaan tarkoitetut välineet.

Lähde: Metro UK