fbq
Ulkomaat
30.11.2021 09:09
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press
Marilyn Manson
Lehtiväite: Poliisi ratsasi Marilyn Mansonin asunnon Los Angelesissa – taustalla seksuaalirikosepäilyt
Ulkomaat
30.11.2021 09:09
Teksti: Poutanen Pauli|Kuvat: All Over Press

Shokkirokkari Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, 52, on viihdemedia TMZ:n mukaan epäiltynä useista vakavista seksuaalirikoksista. Tästä syystä poliisi ratsasi rokkarin Los Angelesin kodin maanantaina (29.11.). Marilyn Manson ei ollut itse paikalla, kun virkavalta rynni hänen taloonsa West Hollywoodin alueella. Silminnäkijähavaintojen mukaan poliisilla oli etsintälupa esillä, kun talon ovi avattiin väkipakolla. 1990-luvun lopulla suosionsa huipulla ollutta rokkaria epäillään rikoksista, joiden tekotapa on kertomusten mukaan ollut varsin törkeä.

Lue myös: Marilyn Manson vakavien syytösten kohteena - Entiseltä kihlatulta järkyttäviä paljastuksia: "Hän aloitti ollessani teini-ikäinen"

TMZ on aiemmin haastatellut yhtä uhriksi ilmoittautunutta naista. Naisen mukaan muusikon talossa on äänieristetty huone, jonne seksuaalirikosten uhreja teljettiin hyväksikäyttöjen ajaksi. Marilyn Manson on kiistänyt väitteet asianajajiensa välityksellä. Lisäksi hän on kertonut auttavansa viranomaisia tutkimaan tapaukset.

Marilyn
Marilyn Manson on kiistänyt väitteet seksuaalirikoksista. Kuva vuodelta 2019.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »