fbq
Princessa Beatrice ja Edo

Kuvat prinsessa Beatricen ja miljonääri-Edon salahäistä julki - morsiamella kuningatar Elisabetin timattitiara ja hääpuku!

Seiska uutisoi viime viikolla, että prinsessa Beatrice, 31, avioitui salaa miljonääri Edo-rakkaansa kanssa perjantaina 17. heinäkuuta.

Brittihovin jymy-yllätys! Prinsessa Beatrice ja miljonääri-Edo menivät salaa naimisiin - vain lähimmät paikalla!

Paikalla olivat kuningatar Elisabet ja prinssi Philip, prinsessan vanhemmat prinssi Andrew ja herttuatar Sarah sekä vain parikymmentä muuta vierasta.

Jeffrey Epsteiniin liittyvän kohun myötä brittimediat ovat laajasti kritisoineet prinssi Andrew'ta. On spekuloitu, että prinsessa Beatrice joutui lykkäämään kihlajaisiaan skandaalin takia. Andrewia ei nähty parin virallisissa hääkuvissa.

Prinsessa Beatricen ja Edon häät
Prinssi Philip ja kuningatar Elisabet olivat paikalla.
Prinsessa Beatricen ja Edon häät
Monet yllättyivät varmasti kuullessaan, että Beatricen päällä nähty häämekko on vuonna 1962 kuningatar Elisabetin päällä nähty mekko. Mekon hihoja muokattiin lisäämällä siihen puhvihihat, jotka muistuttavat Beatricen äidin häämekkoa.
Kuningatar Elisabet
Isoäidin vintage-mekko lainassa! Kuvassa kuningatar Elisabet saapuu Lawrence of Arabia -elokuvan ensi-iltaan vuonna 1962. Tämän mekon Elisabet antoi lainaan prinsessa Beatricille.
Prinsessa Beatricen ja Edon häät
Beatrice lainasi myös timanttitiaran isoäidiltään. Elisabet käytti tiaraa omissa häissään vuonna 1947.

Seksiskandaalin ryvettämä prinssi Andrew vajosi sotasankarista brittihovin hylkiöksi – 60 vuotta täyttävän prinssin suurimmat kohut!

The Sunin tietojen mukaan hääjuhlan oli alun perin tarkoitus olla toukokuussa, mutta juhlia siirrettiin koronaviruspandemian takia kesälle. Prinsessa Beatrice ja Edo menivät kihloihin viime vuonna.

37-vuotias Edoardo "Edo" Mozzi on noussut miljonäärisarjaan tekemällä kiinteistöbisnestä. Edo on kiinteistökehitysyhtiö Bandan perustaja sekä toimitusjohtaja. 

Miehellä on aiemmasta liitostaan kaksivuotias poika, joten prinsessa Beatrice on avioliiton myötä myös äitipuoli.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lähteet: Daily Mail, The Sun