Brittikuninkaalliset

Kuningatar Elisabet loukkaantui prinssi Harryn väitteistä, William ja Catherine palasivat rakkautensa alkulähteelle – näin kohussa ryvettyneen hovin arki jatkuu

Ulkomaat | 05.06.2021 19:03

Juuri kun suuri yleisö kuvitteli pahimman kohun olevan takana ja tilanteen rauhoittuneen, prinssi Harry, 36, pudotti lisää pommeja brittihovin päälle.

Maaliskuinen kohuhaastattelu sai vastikään jatkoa Apple+-striimauspalvelussa esitettävällä Me You Don’t See -dokumenttisarjalla, jossa Harryn avautuminen menneisyydestään jatkuu.

Vaikka Harry löylyttää ja nöyryyttää kuninkaallista perhettään, jatkaa brittihovi sinnikkäästi arkeaan velvollisuuksiensa parissa.

Harryn pelätään tuhonneen kaikki suhteensa hoviin.
Harryn pelätään tuhonneen kaikki suhteensa hoviin.

Lue myös: Prinssi Harry rehellisenä tämänhetkisestä suhteestaan Williamiin: "Olemme kokeneet helvetin yhdessä"

Murheet sivuun

Kuningatar Elisabetin, 95, kerrotaan olevan sydänjuuriaan myöten loukkaantunut pojanpoikansa väitteistä, joiden mukaan hän ja edesmennyt puolisonsa, prinssi Philip olisivat epäonnistuneet prinssi Charlesin, 72, kasvatuksessa.

Harryn mukaan isovanhempien kasvatusmetodit synnyttivät tuskan kierteen, josta myös hän joutui lapsuudessaan kärsimään.

Elisabet työnsi mielipahansa sivuun ja astui kameroiden eteen leveä hymy kasvoillaan tavatessaan brittiläisiä ja amerikkalaisia merivoimia.

Elisabet on tehnyt koronatauon ja suruajan jälkeen kauan odotetun paluun julkisuuteen.
Elisabet on tehnyt koronatauon ja suruajan jälkeen kauan odotetun paluun julkisuuteen.

Lue myös: Stressikäyrä korkealla! Perhesotkujen kuormittama Prinssi William pelkää Harryn ja Meghanin seuraavaa siirtoa

Liikunnan riemua

Cambridgen herttuapari William, 38, ja Catherine, 39, teki minikiertueen Skotlantiin, missä heidän rakkaustarinansa alkoi 20 vuotta sitten.

Edustusmatkan hauskimmat hetket koettiin heti ensimmäisenä vierailupäivänä, kun herttuapari pääsi testaamaan maapurjehdusta. Tempauksella tuettiin lasten ja nuorten mielenterveystyötä, joka on jo vuosia ollut lähellä Williamin ja Catherinen sydäntä.

Naurua piisasi herttuaparin työkeikalla.
Naurua piisasi herttuaparin työkeikalla.

Myös Elisabetin suosikkiminiä ja tärkeä tukija Wessexin kreivitär Sophie, 56, heittäytyi riemulla työtehtäviinsä. Sophie kisasi lontoolaisten lasten kanssa pyörätuolikoripalloa. Päivän tarkoituksena oli kannustaa kaikki urheilun pariin, myös heidät, joilla on fyysisiä rajoituksia liikkumiselle.

Sophie on ottanut näkyvämmän roolin hovin edustuksissa.
Sophie on ottanut näkyvämmän roolin hovin edustuksissa.
Teksti:Sari Nurmo
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!