fbq
Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian tilittää suosikkisarjasta - hänestä leivottiin Kardashianin klaanin mököttäjä: "Tässä on Kourtney, hän on huonolla tuulella"

Kourtney Kardashianin, 42, ja hänen sisarustensa elämää saatiin seurata lähes 14 vuoden ajan Kardashianit -sarjan välityksellä. 

Kourtney on antanut nyt haastattelun Bustle-lehdelle siitä ajasta, kun heidän elämäänsä kuvattiin tv-kameroille. Kourtney myöntää, ettei silloinen kuvausympäristö ollut hänelle suotuisa. 

– Siitä tuli lopulta minulle todella myrkyllinen ympäristö, Kourtney toteaa. 

Kourtneysta tuntui, että sarjassa hänestä muokattiin miltei hahmo: vastahakoinen ihminen, joka riiteli sisarustensa kanssa. 

Kardashianien supersuosittu reality päättyy! Kim Kardashian ilmoitti viimeisen kauden alkavan ensi vuonna: On aika sanoa hyvästit! 

Kourtneyn mukaan hänen luonnettaan muokattiin editoimalla. 

– Tässä on Kourtney, ja hän on huonolla tuulella. Vaikka hän nauroi lounaalla, me aiomme leikata naurun ja käytämme ainoastaan hänen tätä ärsyttävää kommenttia, Kourtney antaa esimerkin haastattelussa.

Kourtneyn oman elämän ongelmista tehtiin tv-viihdettä, ja se sai hänet voimaan huonosti. Hän alkoi välttelemään kameroita ja kanssatähtiään eli sisaruksiaan ja etsiä itselleen piilopaikkaa. Tästä tuli tietenkin oma juonensa heidän sarjassaan, jossa muut sisarukset syyttivät Kourtneya siitä, ettei hän ole osallistunut heidän perheyrityksensä toimintaan. 

Kylie Jennerin Instagram-postaus maksaa miljoonan – kohukaunotar oli viime vuonna toiseksi parhaiten tienannut naisjulkkis!

Sarjan viimeinen jakso esitettiin Yhdysvalloissa vuonna 2021. Sarjassa seurattiin Kourtneyn lisäksi Kim Kardashianin, Khloé Kardashianin, Rob Kardashianin, sekä heidän pikkusisarustensa Kylie ja Kendall Jennerin elämää, sekä perheensä pää, äiti Kris Jennerin sekä hänen silloisen miehensä, kahden nuorimman sisaruksen isän Bruce Jennerin arkea. Bruce tunnetaan nykyisin Caitlyn Jennerinä sukupuolenkorjauksen jälkeen.

Kourtneyn, Kimin, Khloén ja Robin isä on lakimiehenä tunnettu, edesmennyt Robert Kardashian

Perheen manageri ja äiti Kris kertoo haastattelussa, etteivät he olisi voineet kuvitellakkaan, minkälaisen suosion sarja saavuttaa ja mitä se tuo heidän elämäänsä. Ohjelman oli tarkoitus olla sosiaalinen kokeilu, voisiko kuuluisuutta tosi-tv:n avulla havittelevasta perheestä tulla oikeastikin kuuluisa. Kokeilu selvästi onnistui, sillä ohjelman myötä heistä on tullut koko maailman tuntemia superjulkkiksia, ja he ovat luoneet ympärilleen oikean imperiumin. 

Kourtney on itse asiassa perheessä ensimmäinen, josta tuli tosi-tv-tähti. Hänet nähtiin vuonna 2005 Filthy Rich: Cattle Drive -nimisessä ohjelmassa. Kun vuonna 2007 perhe oli tekemässä sopimusta, Kourtney oli ainoa, joka epäröi sen allekirjoittamista. Hänellä oli nimittäin jo käryä siitä, mitä se voi tuoda mukanaan.

– Tunnen oloni epämukavaksi huomion keskipisteenä olemisessa. Se saa minut hermostumaan. 

Somejulkisuuden edelläkävijä Kylie Jenner, 22, osaa kääntää kohut rahaksi – näin kaunottaresta tuli miljardööri!

Perheen tosi-tv-ura ei ole kuitenkaan suinkaan loppu, sillä 14. huhtikuuta Yhdysvalloissa, Hulu-striimauspalvelussa alkaa perheen uusi ohjelma. Kourtney tietää, että ihmisillä kestää tottua hetki hänen uuteen positiivisuuteensa.

Välit eivät ole myöskään ole katkenneet sisarustensa kanssa tosi-tv-ohjelman vuoksi. 

– Ei ole ketään, jonka kanssa viettäisin mieluummin aikaa kuin sisarusteni.

Oho! Kourtney Kardashian julkaisi yllättäen kuvan Suomesta - yksityiskohta paljasti sijainnin

Vuoden tauko kuvaamisesta on tehnyt perheelle kuitenkin hyvää. Heillä oli vuosi aikaa olla ihan tavallinen perhe. 

– Tauko sai muuttamaan ajattelutapaani sisarusteni kanssa. Kun teet ohjelmaa päivittäin, sinulla ei ole mahdollisuutta sanoa, että itseasiassa me rakastamme toisiamme, Kourtney toteaa haastattelussa. 

Kardashianit katsottavissa C Morella.