fbq
Kendall Jenner

Kendall Jennerin järkyttävä Photoshop-moka – poseeraa bikineissä

Kardashian-klaanin toiseksi nuorin sisar Kendall Jenner, 27, julkaisi Instagramissaan sarjan kuvia, joista yhdessä on erittäin selkeä virhe kuvanmuokkauksessa. 

Kuvasarjan neljännessä kuvassa hoikka Kendall poseeraa kyykyssä pienissä bikineissään. Hän nojaa toiseen käteensä, joka näyttää hurjan muotoiselta - pitkä, epämuodotunut kämmen ja sormet osuvat lattiaan. 

 Kourtney Kardashian kaupittelee vaginavitamiineja − faneilta täystyrmäys

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kuvasta tuli heti sensaatio niin Instagramissa kuin TikTokissakin. Fanit ja muut seuraajat reagoivat photoshop - mokaa vitsailemalla siitä:

– Huomaan, että lain pitkä koura sai sinut kiinni, yksi Instagram-kommentoija kirjoitti englanniksi.
– Tämä lähtee KÄSISTÄ’, toinen kommentoi.

Kendall Jenner iloitsee yllättävästä odotuksesta

Photoshop-virheet eivät ole uusi juttu Kardashian-Jenner-perheelle. Sisarusten aktiiviset sosiaalisen median tilit herättävät usein paljon huomiota, kun kuvissa on monesti ollut outoja kuvanmuokkaukseen liittyviä virheitä.

Sisarukset ovat kohdanneet paljon kritiikkiä heidän ulkonäköönsä liittyen. Monet seuraajat kokevat heidän lähes yliluonnollisten vartaloidensa olevan huono esimerkki nuorille, sillä heidän muotojaan on mahdotonta saavuttaa ilman kauneusleikkauksia.

Kardashian-perheen johtotähti Kim, 42, herättää usein huomiota painovoimaa uhmaavilla kurveillaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pettikö räppärirakas Megan Foxia bändikaverinsa kanssa?

Photoshop-virheet inhimillistävät kaunottaria paljon, sillä niistä huomaa, ettei heidän sosiaalisessa mediassa julkaisemat kuvansa ole välttämättä aitoja, vaan enemmänkin vahvasti muokattuja.