fbq
Kendall Jenner

Kendall Jenner ilakoi lumihangessa - vain vaatteet unohtuivat! Katso rohkeat kuvat

Malli Kendall Jennerin, 26, on totuttu julkaisevan Kardashian-klaanin tapaisesti rohkeita kuvia sosiaaliseen mediaan. Kendall nähdään yleensä vähäpukeisena aurinkorannoilla ja uima-altailla, mutta tällä kertaa kaunotar päätti yhdistää rantamuodin ja paukkupakkasen.

Tyrmäävän kaunis Kendall Jenner, 24, häikäisee tropiikissa narubikineissä - katso Kardashianin perheen uhkeat lomakuvat!

Jenner julkaisi torstaina (20.1.) Instagram-sivullaan kuvasarjan, jossa hän keikistelee iloisesti paksussa lumihangessa yllään vain pikkiriikkiset mustat narubikinit sekä Miu Miun valtavat tekoturkissaappaat. Silmänsä häikäisevältä lumelta Kendall on suojannut mustilla aurinkolaseilla.

- Wim Hof puhui jääkylvyistä, Kendall kirjoitti kuvan alle.

Jäämiehenäkin tunnettu alankomaalainen Wim Hof on tullut tunnetuksi uniikista kylmänsietokyvystään, ja hän pitää hallussaan maailmanennätystä muun muassa maailman pisimmästä jääkylvystä.

Hyytävän kuvan kommentit vilisevät kehuja ja liekkiemojeita esimerkiksi sisko Kim Kardashianilta

- Lumikuningatar, eräs kommentoija ihastelee. 

Kaikki eivät kuitenkaan ole vakuuttuneita Kendallin asuvalinnasta.

- Kulta, on kylmä, kommenteissa huolehditaan. 

- Isojalka haluaa jalkansa takaisin, sanotaan viitaten kaunottaren kenkiin.

Ikuinen vappu! Huippumalli Kendall Jennerin, 25, valkoisesta topista kuultavat omat pallot käänsivät päät

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kendall julkaisi Instagramissa ennen rohkeita bikiniotoksiaan upean kuvasarjan laskettelurinteiltä lumilautaemojin saattelemana.

Tämä ei suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun Kendall on poseerannut vähäpukeisena pakkasessa. Vuoden 2018 lopussa Kendall todisti olevansa immuuni paleltumille sonnustautuneena vaaleanpunaisiin bikineihin ja karvalakkiin.

Kendallin poikaystävä NBA-tähti Devin Booker, 25, ei toistaiseksi ole esiintynyt Kendallin lumisissa julkaisuissa.