fbq
Kelly

Kelly Clarksonin ero tuli täytenä yllätyksenä lähipiirille: Heillä oli paljon stressiä elämässä!

Kelly Clarkson lähetti avioerohakemuksensa kesäkuun alussa. Hän ehti olla naimissa Brandon Blackstockin, 43, kanssa melkein seitsemän vuotta.On huhuttu, että eroprosessi olisi saanut alkunsa osittain koronakevään seurauksena. Nelilapsinen perhe on nimittäin viettänyt tiiviisti aikaa eristyksissä Montanan-mökillään.

Kelly itse on kertonut ennen erohakemuksen lähettämistä, että työt ja lastenhoito ovat kuormittaneet häntä. Kellyn kevät oli hänen sanojensa mukaan tunteiden vuoristorataa.

Kelly

Kelly ja Brandon tapasivat vuonna 2006, ja he menivät kihloihin kuusi vuotta myöhemmin. Häitä vietettiin vuoden 2013 lokakuussa, ja Kelly synnytti ensimmäisen lapsensa seuraavana vuonna. Kaksikolla on yhteiset lapset River, 6, ja Remington, 4, minkä lisäksi Brandonilla on kaksi lasta aiemmasta pitkästä liitostaan.

Laulaja Kelly Clarkson erosi ja myy perheensä miljoonakotia: viihtyisitkö sinä tässä 930 neliön supertähtilukaalissa? Kuvat

Brandon on toiminut esiintyvien artistien ja myös Kellyn managerina Kellyllä on avioehto, jolla hän suojelee yli 38 miljoonan euron varojaan. Vasta eron edettyä nähdään, saadaanko lusikat jaettua sovussa.
Lähipiiri on kertonut People-lehdelle, että eropäätös tuli kuin salama kirkkaalta taivaalta. Pariskunnan työmäärä ja stressi on saattanut saada aikaan eripuraa.