Kanye West ja Irina Shayk

Kanye West ja huippumalli Irina Shayk: kuuma romanssi?! Salakuvat lemmenlomalta palanneesta parista!

Ulkomaat | 10.06.2021 18:02

Räppäri Kanye West näyttäisi löytäneen uuden rakkaan.

Kanye West on viihtynyt viime viikot huippumalli Irina Shaykin seurassa. Kaksikko on tuntenut toisensa ammattillisessa mielessä usean vuoden ajan, mutta muutama viikko sitten Kanye päätti viedä tuttavuuden uudelle ulottuvuudelle.

Kanye West

Kaksikko juhlisti Kanyen 44-vuotissyntymäpäivää Provencessa, Ranskassa. Kaksikko viihtyi luksushotelli Villa La Costessa, ja silminnäkijöiden mukaan Kanye ja Irina käyttäytyivät kuin rakastunut pariskunta.

- He viettivät aikaa yhdessä New Yorkissa ennen Kanyen syntymäpäivämatkaa. Irina vaikuttaa ihastuneelta. He eivät kuitenkaan seurustele virallisesti vielä, lähipiiristä kerrottiin People-lehdelle.

Lue myös: Erodraamassa ryvettynyt Kanye West palasi piilopirtistään Los Angelesiin – katso kuva!

Kanye ja Irina palasivat Provencesta New Yorkiin eilen keskiviikkona (9.6.).

Irina Shayk

Avioero vireillä

Kanye on avioeroprosessin keskellä, sillä Kim Kardashian West haki avioeroa helmikuussa. Kim ja Kanye olivat naimisissa kuusi vuotta.

Lue myös: Kim Kardashian ja Kanye West eroavat - tuoreet paparazzikuvat paljastavat: Kanye käyttää edelleen vihkisormusta!

Tietojen mukaan Kim ei ole löytänyt elämäänsä uutta rakkautta – tai ainakaan hän ei ole näyttäytynyt kenenkään seurassa. Lähipiiri ei usko Irinan ja Kanyen orastavan romanssin aiheuttavan ongelmia Kimin suhteen.

-Irina ja Kim eivät ole ystäviä, joten sen suhteen tilanne ei tunnu kenestäkään oudolta, People-lehdelle kerrotaan.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!