fbq
Ulkomaat
20.04.2021 23:03
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press
Jennifer Lawrence
Julkisuutta välttelevä Oscar-palkittu Jennifer Lawrence harvinaisissa yhteiskuvissa aviomiehensä kanssa - tiukat housut kruunaavat tyylin!
Ulkomaat
20.04.2021 23:03
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press

Parhaan naispääosan Oscar-palkinnon vuonna 2012 napannut Jennifer Lawrence, 30, ei juuri julkisuudessa koreile. Ahkerana hyväntekijänä tunnettu Jennifer nähtiin kuitenkin trendikkäänä päiväkävelyllä aviopuolisonsa Cooke Maroney kanssa viime sunnuntaina (18.4.).

Lue myös: Oscar-voittaja Jennifer Lawrence poistui sinkkumarkkinoilta – uusi rakas on komea taidegalleristi!

Jennifer, joka tulee mieluummin muistetuksi näyttelijän lahjoistaan ja hyväntekeväisyystyöstään kuin julkisista poseerauksistaan, oli pukenut päälleen tiukat verryttelytrikoot, t-paidan ja pilottitakin. Rento ulkoilutyyli paljasti Jenniferin olevan vieläkin huikeassa kunnossa!

Maskin alle piiloutuneen Jenniferin sormessa komeili myös näyttävä vihkisormus, jota ei kantajansa tavoin juuri julkisuudessa nähdä.

Jennifer Lawrence Cooke Maroney
Jennifer Lawrence

Aviomies on taidegalleristi

Pariskunnan seurustelu tuli aikanaan ilmi, kun lähipiiristä supistiin Page Six -sivustolle nuoren parin tapailusta vuonna 2018.

− Jennifer ja Cooke ovat tapailleet toisiaan muutaman viikon. He haluavat varjella yksityisyyttään, eivätkä he halua tulla kuvatuksi yhdessä, sivustolle kerrottiin.

Taidegalleristina työskentelevä Cooke vei Jenniferin vihille lokakuussa 2019.

Sunnuntaikävelylle lähtenyt aviopari oli ottanut suunnakseen naapurustonsa New Yorkissa.

Lue myös: Kääk, Jennifer Lawrence otti Oscar-gaalasta kaiken ilon irti: pelleili punaisella matolla, loikki penkkien yli ja lipitti viiniä – katso kuvat!

Jennifer Lawrence

Vaikutusvaltainen näyttelijätär

Jo 20-vuotiaana ensimmäisen Oscar-ehdokkuutensa parhaasta naispääosasta saanut Jennifer on ollut jo vuosikymmenen ajan Hollywoodin halutuimpia näyttelijöitä. 

Kaunotar on valittu niin Rolling Stone -lehdessä lahjakkaimmaksi nuoreksi naisnäyttelijäksi kuin Time-lehden 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen listallekin. Time-lehden sijoitus julkaistiin vuonna 2013, ja samana vuonna Elle-lehti kutsui häntä vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi koko viihdeteollisuuden kentällä. 

Jennifer Lawrence
Jennifer uuden X-men -elokuvan ensi-illassa vuonna 2019. Kaunotar on tottunut kulkemaan punaisella matolla ilman aviomiestään.

Vuotta myöhemmin Forbes-talouslehti nimesi Jenniferin maailman vaikutusvaltaisimmaksi naisnäyttelijäksi. Lehden mukaan Jennifer on myös ollut eniten ansainnut naisnäyttelijä vuosina 2015 ja 2016, sillä hänen tulonsa olivat 52 miljoonaa ja 48 miljoonaa dollaria vuodessa.

Lopullisen läpimurtona Katniss Everdeenina Nälkäpeli-elokuvissa tehnyt Jennifer on hillittömistä tuloistaan huolimatta saanut silti pienemmän palkkakuitin kuin mieskollegansa. Vuonna 2015 Jennifer otti kirjoittamassaan nettikirjelmässä kantaa Hollywoodin palkkaeroihin ja kritisoi etenkin American Hustle -elokuvan palkkajakaumaa.

Lue myös: Mikä jumalatar! Jennifer Lawrence tihkui seksiä leffaenskarissa - katso kuvat!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »