fbq
julia roberts, danny moder

Julia Robertsin aviomies on piilotellut julkisuudelta 20 vuotta - vaimo julkaisi pysäyttävän päivityksen

Näyttelijätähti Julia Robertsin, 54, aviomies, elokuvaaja Danny Moder täytti kuluneella viikolla 53 vuotta. Julia onnitteli miestään tämän syntymäpäivänä julkaisemalla tästä rantakuvan Instagram-tililleen. Kuvassa märkäpukuun pukeutunut Danny pitelee käsissään surffilautaa.

Uskoisitko Julia Robertsia 54-vuotiaaksi? Sensuellina uikkareissa

- Hyvää kaikkea. Saat maailmani pyörimään, Julia onnitteli miestään.

Päivitys oli poikkeuksellinen, sillä Julia jakaa harvoin miehestään mitään materiaalia someen. Viime vuonna Julia julkaisi yhteiskuvan miehensä kanssa, sillä pari juhli 19-vuotista avioliittoaan.

Danny ei ole paistatellut parrasvaloissa ja pari on pitänyt muutenkin matalaa profiilia suhteestaan julkisuudessa. Julia ja Danny ovat kuitenkin niitä harvoja Hollywoodin unelmapareja, joiden liitto on kestänyt. Pariskunta on ollut yhdessä jo yli 20 vuotta. Heillä on kolme lasta, 17-vuotiaat kaksoset Hazel ja Phinnaeus sekä 14-vuotias Henry.

Julian ja Dannyn suhteen alussa kyti kuitenkin skandaali. Kaksikko tutustui The Mexican -elokuvan kuvaukssissa vuonna 2000. Julia seurusteli tuolloin Benjamin Brattin kanssa ja Danny oli vielä naimisissa Vera Steimbergin kanssa. Kun Dannyn avioero oli selvä, hän vei Julian vihille kesällä 2002.

Julia on vakuutellut haastatteluissa, että hän ei ollut syypää miehensä avioeroon. Julian mukaan suhde alkoi vasta, kun Danny oli setvinyt kotiasiansa kuntoon ja Juliakin oli eronnut silloisesta siipastaan.

Julia tähdittää tänä vuonna ensi-iltansa saavaa Ticket to Paradise -elokuvaa yhdessä George Clooneyn kanssa. Kaksikko näyttelee elokuvassa eronnutta pariskuntaa, joka matkustaa Balille estääkseen tytärtään avioitumasta.

Lähde: Us Magazine