fbq
john legend

John Legend on maailman seksikkäin mies 2019 - vaimo Chrissy Teigen innostui: Olen nainut hänet, mikä kunnia!

Amerikkalaislaulaja John Legendin karismaattinen luonne ja tunteisiin vetoava ääni on poikinut 40-vuotiaalle supertähdelle uuden tittelin. John on nimittäin valittu People-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimmäksi mieheksi. 

- Olen otettu ja innostunut, mutta samalla hieman peloissani, sillä titteli tuo mukanaan myös paineita. Ihmiset repivät minut kappaleiksi vain varmistaakseen, että olen tarpeeksi seksikäs pitääkseni tittelin! John kertoo lehden haastattelussa.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wow. Thank you, @People. #SexiestManAlive

Henkilön John Legend (@johnlegend) jakama julkaisu

John Legendin menestyneimpiin kappaleisiin kuuluvat esimeriksi hitit: All of Me, Love Me Now, Ordinaary People ja Greenlight. Ensimmäiseksi mainittua rakkauslaulua on kuunneltu pelkästään Spotifyssa yli miljardi kertaa. 

Supermalli yllätti rakkaansa: pölähti alasti hotellihuoneeseen kesken kiertueen – kuva!

Kappaleet ovat menestyneet myös striimauslukujen ulkopuolella, sillä John Glory-kappale on voittanut parhaan alkuperäiskappaleen Oscar-palkinnon vuonna 2016. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Henkilön John Legend (@johnlegend) jakama julkaisu

John kertoo haastattelussa, että hänen suurin faninsa on kautta aikojen ollut hänen äitinsä Phyllis.

- Kun ikinä oli mahdollisuus laulaa kirkossa tai koulussa, niin äitini aina jaksoi rohkaista minua osallistumaan, John muistelee. 

John on naimisissa juontajakasvo Chrissy Teigenin kanssa, jonka viihdyttävä, humoristinen, mutta tiukan paikan tullen erittäin rohkea ja analysoiva somepresenssi on Twitterin aatelia. Chrissy jakoikin miestään koskevat ilouutiset sosiaalisessa mediassa: Salaisuuteni on paljastunut, olen saavuttanut unelmani maailman seksikkäimmäin miehen naimisisesta. Mikä kunnia!!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Miles is the owl from Sleeping Beauty but he refused to wear the owl head

Henkilön John Legend (@johnlegend) jakama julkaisu

Parilla on kaksi lasta. Kolmevuotias Luna ja puolitoistavuotias Miles.