fbq
Keanu Reeves

Jo on ökylahjat! Keanu Reeves osti kaikille stunttimiehilleen Rolex-kellot: kuvat

Näyttelijä Keanu Reeves on ollut avokätisellä tuulella. Keanu arvostaa selvästi alaisiaan, sillä näyttelijä on antanut kaikille John Wick 4 -elokuvassa itseään tuuranneille stunttimiehilleen ökyhintaiset Rolex-merkkiset rannekellot. Viihdesivusto TMZ kertoo, että kyseessä olivat kiitoslahjat elokuvan kuvausten päätyttyä.

Dome Karukoski supertähti Keanu Reevesin kanssa työskentelystä: Puheet hänestä ovat täyttä totta!

Keanu on saanut kaivaa kuvettaan, sillä vuoden 2020 Submariner-mallisesta Rolex-kellosta saa pulittaa vähintäänkin 8500 euroa kappaleelta.

Keanulla oli kuvauksissa neljä stunttimiestä esittämässä välillä hänen roolihahmoaan. Hollywood-näyttelijä antoi jokaiselle lahjaksi numeroidun kellon ja osti myös itselleen samanlaisen. Kellojen taustapuolelle oli kaiverrettu sanat "The John Wick Five", kellon saajan nimi sekä "kiitos Keanu JW4 2021".

Yksi Keanun stuntmiehistä, Jeremy Marinas, julkaisi kuvan kellostaan sosiaalisessa mediassa.

- Paras purkituslahja ikinä, Jeremy hehkutti.

Stunttimiesten ja Keanun näyttävät rannekellot on ikuistettu myös yhteiskuvaan, jota on jaettu Instagramissa. Näet yhteiskuvan kelloista klikkaamalla Instagram-upotuksen oikeaa reunaa.

Maksaisitko 49 000 euroa treffeistä tämän resupekan kanssa? Joku maksoi - tuoreet kuvat Keanu Reevesistä lennättävät selälleen!