fbq
Ulkomaat
01.11.2021 15:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram
Paris Hilton
Jestas! Paris Hilton räväytti uhkeana Tuhkimo-asussa - halloweenin kuumat seurapiirijuhlat kuhisivat kärkikastin julkimoita!
Ulkomaat
01.11.2021 15:04
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Instagram

Perijä ja mediapersoona Paris Hilton, 40, ikuistettiin upeisiin kuviin halloween-viikonloppuna. Seurapiirikaunotar oli valinnut asukseen huippunäyttävän Tuhkimo-puvun, josta ei tyyliä ja seksikkyyttä puuttunut. Lyhythelmainen vaaleansininen luomus paljasti tähden pitkät rotusääret. Kokonainaisuuden viimeistelevät salamavaloissa kimalteleva tiaara ja timantinhohtoiset korkokengät. 

Paris Hilton
Parisin lauantai-illan puku oli kuin elokuvasta konsanaan. Kookas kaulakoru kiinnittää katsojan huomion.

NAAMIAISASUT SOVITUKSESSA

Jotta Paris löysi täydellisen tyylin viikonlopun rientoihin, piti hänen luonnollisesti testata muutamia muitakin vaihtoehtoja Tuhkimo-hahmon lisäksi. 

Seurapiirikaunotar sonnustautui seksikkääseen seittipukuun, jota viimeistelivät verkkovartiset saappaat. Halloweenin henkeä huokuvat hämähäkkikuteet olivat pelottavammasta päästä verrattuna keijukaislookiin, jota hän myös sovitti ylleen.

Paris Hilton
Paris Hilton

KUULUISUUKSIA PAIKALLA

Paris osallistui Vas J Morganin ja Michael Brownin järjestämiin Halloween-kekkereihin, joihin oli kutsuttu läjäpäin muitakin supertähtiä. Paikalle saapuivat muun muassa laulajat Justin Bieber ja Demi Lovato, sekä näyttelijät Kate Beckinsale ja Emma Roberts. Illan aikana poppoo muun muassa innostui pelaamaan yhdessä Squid game -hittisarjasta tuttua liikennevalot-peliä.

Lue lisää: Squid Game syrjäytti Bridgertonin ja on nyt suosituin Netflix-sarja koskaan: Tästä ohjelmassa on kyse

Justin ja Hailey Bieber
Justinilla oli päällään söpö nallepuku.

HÄÄT TULOSSA

Pari viikkoa sitten Paris juhli Liisa Ihmemaassa -teemaisia polttareitaan. Pippalot oli järjestänyt ansiokkaasti Parisin äiti Kathy. Paris on menossa naimisiin kihlattunsa, kirjailija-sijoittaja Carter Reumin, 40, kanssa marraskuussa. Kaksikko on pitänyt yhtä vuodesta 2019 lähtien. Hääjuhlista on kerrottu tulevan polttareiden tapaan hyvinkin hulppeat.

Lue lisää: Paris Hilton juhli polttareitaan nimekkäässä seurassa - hääjuhlatila paljastui!

Paris Hilton ja Carter Reum
Tässä Paris ja Carter poseeravat helmikuisissa kihlajaisjuhlissaan, jotka järjestettiin yksityissaarella.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »