fbq
Ulkomaat
01.03.2021 20:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram
Jessie J
Jessie J vahvisti fanien epäilyt: "Hän ei ole miespuolinen ystäväni" - julkaisi hellyyttävän kuvasarjan uudesta rakkaastaan
Ulkomaat
01.03.2021 20:01
Teksti: Ida Herranen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Brittiläinen laulaja Jessica Ellen Cornish, 32, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Jessie J, on vahvistanut fanien epäilyt seurustelustaan tanssijana toimivan Max Pham Nguyen kanssa. Jessie julkaisi Instagram-tilillään sarjan pariskunnan yhteiskuvia sen jälkeen, kun Mail Online -lehti oli julkaissut paparazzikuvia kaksikosta.
 
Mail Online oli kirjoittanut otsikossaan Maxin olevan Jessien miespuolinen kaveri, ja tämän erheen Jessie haluaa kuvasarjallaan oikaista.

- Artikkeli oli oikeastaan aika herttainen, mutta kuvat?! Näytän aivan vanhalta mieheltä, joka omistaa veneen, Jessie J kirjoitti.

Lue myös: Laulaja paljastaa lähes kaiken! Laulajakaunotar Jessie J:n nisiä peittää vain emojit -  Upea kroppa loistaa paidan läpi kuin Naantalin aurinko!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Näpäytti salakuvaajia

Laulajakaunotar kertoo paparazzikuvien olevan pariskunnan lounaalta, jossa Jessie yritti rakastavasti tarjota salaattiaan Maxille, haarukka täyteen tupattuna.

- Joten… Max ja minä ajattelimme, että te ansaitsette parempia kuvia. Säästää teiltä vaivan piileskellä autossa tai pensaikoissa, Jessie näpäyttää.

Kirjoituksensa loppuun räväkkä nainen kirjoittaa kaikkien odottaman paljastuksen:

- Ps. hän ei ole minun miespuolinen ystäväni.

Lue myös: Channing Tatum toipui avioerosta – kuuma romanssi ex-vaimonsa kaksoisolennon kanssa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)

Erosi lokakuussa

Jessie on jakanut kuvasarjan lisäksi enemmän pariskunnan yhteiskuvia Instagram-sivujensa tarinat-osioon. Esimerkiksi The Mirror on julkaissut joitain otoksia. Jessie seurusteli vuodesta 2018 alkaen näyttelijäkomistus Channing Tatumin, 40, kanssa, mutta pari erosi lopulta viime vuoden lokakuussa. Vielä alkuvuonna ex-rakastavaiset kertoivat saaneensa aiemmat erimielisyytensä sovituksi ja kaiken olevan hyvin. 

Magic Mike -elokuvien hurmurinäyttelijänä tunnetulla Channingilla on edelleen yhteiskuvia Jessien kanssa Instagram-tilillään. Jessie puolestaan kertoi Instagramin tarinat-osiossa olleensa yhdessä Maxinsa kanssa jo ainakin uudestavuodesta alkaen.

Lue myös: Cameron Diaz ja rokkariaviomies: aviokriisi?!