Ben Affleck ja Jennifer Lopez

Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin lemmenliekki palaa kuumana! Benniferin suhde syvenee – ex-vaimo kavahti kohuparin mediasirkusta

Ulkomaat | 23.07.2021 21:51

Kesän puhutuimman Hollywood-parin Jennifer Lopezin, 51, ja Ben Affleckin, 48, huhutaan haaveilevan saman katon alle asettumisesta jo nyt, pari kuukautta romanssinsa elvyttämisen jälkeen.

– He viettävät lähes joka yön yhdessä, kun eivät ole töissä. He aikovat muuttaa yhteen piakkoin, Us Weekly -lehdelle juoruillaan.

Miamissa majaillut Jennifer on viettänyt kesäänsä paitsi itärannikon Hamptonsin miljoonakartanollaan, myös lännessä Kaliforniassa. Entertainment Tonightin mukaan pariskunnan ystävät eivät olisi yllättyneitä, jos kyyhkyläiset julkistaisivat pian avoliiton.

Benniferiksi nimetyt Ben ja Jennifer Hamptonsin Long Islandilla kaulakkain heinäkuussa.
Benniferiksi nimetyt Ben ja Jennifer Hamptonsin Long Islandilla kaulakkain heinäkuussa.

Lue myös: Paljonkertova kuva julki! Jennifer Lopez ja Ben Affleck antautuivat kiihkeään suudelmaan

Tulevaisuus auki

E Online -viihdemedia kuitenkin toppuuttelee, ettei pari aio kiirehtiä yhteen muuttamisen kanssa. Benin sanotaan viihtyvän nykyisessä kodissaan, ja olevan tyytyväinen tilanteeseen.

– Kumpikin sahaa edestakaisin kahden välillä, eikä se ole este suhteelle, tuttavat tarinoivat.

Avoliiton lisäksi spekuloidaan mahdollisella kihlauksella, jota Benin on sanottu suunnittelevan tulevana lauantain. jolloin hänen kultansa täyttää 52.

Viimeksi Ben on polvistunut Jenniferin eteen vuonna 2002 kahden kuukauden tapailun jälkeen. Silloin hän pujoitti tämän nimettömään yli miljoonan euron sormuksen.

Kaksikon suudelmista saatiin kauan odotettuja kuvia kesäkuussa, kun he kuhertelivat kalifornialaisessa Nobu-ravintolassa.
Kaksikon suudelmista saatiin kauan odotettuja kuvia kesäkuussa, kun he kuhertelivat kalifornialaisessa Nobu-ravintolassa.

Lue myös: Kuvat eivät valehtele! Jennifer Lopez ja Ben Affleck suutelivat kiihkeästi ravintolassa - paparazzi iski!

Yhteisiä perhepäiviä

Kaksikko on estoitta osoittanut läheisyyttään kesäkuisten pusukuvien jälkeen, ja pyörinyt yhdessä milloin missäkin. Bennifer on nyt ottanut lapsensakin mukaan rientoihin. Hiljattain konkkaronkka oli vierailemassa Universal Studiosin teemapuistossa Hollywoodissa, minkä lisäksi Ben on vienyt Jlon tytärtä lounaalle omien lastensa kanssa.

Jenniferin ex-miehen Marc Anthonyn kerrotaan olevan sujut romanssin kanssa, kunhan lapset pysyvät iloisina.

Benin ex-vaimo Jennifer Garnerkin on samoilla linjoilla, mutta Hollywood Lifelle on liverrelty, että Garner haluaisi pitää itsensä kaukana kohuparin pyörittämästä mediasirkuksesta. Hänen ainoa huolensa on heidän yhteisten lastensa Seraphinen, Samuelin ja Violetin hyvinvointi.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!