fbqJättiyllätys! Lindsay Lohan paljasti menneensä kihloihin – nimettömässä yli 200 000 euron timanttisormus | Seiska
Ulkomaat
29.11.2021 12:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram, All Over Press
Lindsay Lohan
Jättiyllätys! Lindsay Lohan paljasti menneensä kihloihin – nimettömässä yli 200 000 euron timanttisormus
Ulkomaat
29.11.2021 12:01
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Instagram, All Over Press

Näyttelijä Lindsay Lohan, 35, paljasti eilen (28.11.) ilouutisen kihlauksestaan Instagram-tilillään. Mean Girls -elokuvatähtenäkin tunnettu kaunotar postasi hempeän kuvasarjan, jossa hän poseeraa poikaystävänsä Bader Shammasin, 34, kanssa. Lindsay tekstitti suloisen postauksen kirjoittamalla:

- Rakkaani. Elämäni. Perheeni. Tulevaisuuteni.

Aihetunnisteeksi Lindsay laittoi sanan rakkaus, ja viimeisteli julkaisun timanttisormus-emojilla. Kuvassa huomion kiinnittääkin muhkean kokoinen kivi tähden nimettömässä. Page Sixille arvioidaan sormuksen maksaneen jopa 221 000 euroa. Timantin arvellaan olevan noin kuuden karaatin kokoinen.

VAITONAISIA YKSITYISELÄMÄSTÄ

Bader ja Lindsay tutustuivat toisiinsa vajaat kaksi vuotta sitten, ja he ovat pitäneet suhteestaan matalaa profiilia. Näyttelijä on kerran aiemmin postannut yhteiskuvan hänestä ja rakkaastaan vuoden 2020 helmikuussa, mutta poisti kuvan myöhemmin.

Mies työskentelee finanssialalla ja on korkeakoulutettu. Sekä hän että Lindsay asustelevat nykyään Dubaissa.

Aiemmin Lindsay oli kihloissa bisnesmies Egor Tarabatsovin kanssa, kunnes kaksikko erosi vuonna 2016.

Lähteet: E Online, Page Six

Lue myös: Vau, takavuosien kohukaunotar Lindsay Lohan poseeraa upeissa lomakuvissa: "Näytät niin onnelliselta" - huomasitko tämän hauskan yksityiskohdan otoksissa?

Mean Girls
Lindsay tunnetaan vuoden 2004 elokuvasta Mean Girls. Hän tekee paluun elokuvanäyttelijän hommiin Netflixin romanttisessa komediassa, jonka on tarkoitus ilmestyä joulun aikaan.