fbq
Alec Baldwin

Järkyttävä onnettomuus elokuvan kuvauksissa: Alec Baldwin ampui pääkuvaajan kuoliaaksi ja haavoitti ohjaajaa!

Uutistoimisto Reuters kertoo, että elokuvan kuvauksissa New Mexicossa on tapahtunut erikoislaatuinen ja järkyttävä onnettomuus. Elokuvaa tähdittänyt Alec Baldwin, 63, käytti kuvaustilanteessa rekvisiitta-asetta, joka toistaiseksi tuntemattomasta syystä oli ladattu oikealla patruunalla ja laukesi. 

Luoti osui pääkuvaaja Halyna Hutchinsiin, 42, ja ohjaaja Joel Souzaan, 48. Molemmat kiidätettiin sairaalahoitoon. Pääkuvaajan vammat olivat kuitenkin niin vakavat, että hän menehtyi. Ohjaaja on sairaalahoidossa eikä hänen tilastaan ole tietoa.

Viranomainen ei ole toistaiseksi kertonut, epäilläänkö Alecia rikoksesta. Häntä on kuitenkin Reutersin siteeraaman elokuvamedia Deadilnen mukaan kuulusteltu tapahtuneesta, mutta hän ei ole ollut pidätettynä.

Alec Baldwin muistelmissaan: Huumeet olivat viedä henkeni!

Lännenelokuva Rustin kuvaukset on luonnollisesti keskeytetty ampumaonnettomuuden takia. Elokuvassa Alec näyttelee lainsuojatonta, jonka pojanpoika joutuu tuomituksi henkirikoksesta. Alec Baldwin on tähdittänyt kymmeniä menestyselokuvia ja toiminut myös tuottajana. Noin viikko ennen tapahtunutta onnettomuutta Alec julkaisi Instagram-tilillään otoksen kuvauspaikalta New Mexicosta.