fbq
Alexandra Nilsson

Hurja muodonmuutos! Ruotsalainen kohublondi Kissie teki täyskäännöksen elämässään: skandaalinkäryinen povipommibloggaaja Alexandra Nilsson on yhtäkkiä tyylikäs some-esikuva - katso kuvat!

Ruotsalainen bloggaaja Alexandra Nilsson, 29, tunnettiin aikoinaan parhaiten nimellä Kissie. Alexandran alias syntyi yli viisitoista vuotta sitten, kun hän aloitti bloggaamisen vain 14-vuotiaana. 

Ruotsalaismediat rakastivat povekasta Kissie-mediapersoonaa. Tukholmassa asusteleva nuori nainen nautti juhlimisesta ja rakasti vaatteita, ja hän suorastaan kylpi skandaalesissa. Häntä verrattiin jopa perijättäreen Paris Hiltoniin

Hän riiteli muiden ruotsalaisbloggaajien kanssa, haukkui ihmisiä ulkonäön perusteella sekä uhkaili ruotsalaista mediapomoa pahoinpitelyllä vuonna 2011. 

Alexandran suhdedraamat olivat kaikkien esillä hänen blogissaan sekä lehdistössä.

Alexandra kävi myös suurentamassa rintojaan ja teetti useita muitakin eri kauneusoperaatioita, ja hänen ulkonäköään kritisoitiin rajusti somessa ja lehdissä. 

Alexandra Nilsson
Alexandra vuonna 2011.
Kissie
"Kissie" tunnettiin isosta povestaan sekä blondista tukastaan. 

Nyt Alexandra on jättänyt Kissie-bloginsa ajat taaksensa ja panostaa nykyään YouTube-videoihin ja some-sisältöön. Hän kävi myös rintojen pienennysleikkauksessa parisen vuotta sitten, sillä hän halusi tavoitella luonnollisempaa ulkonäköä. 

Alexandra julkaisi Vihattu ja rakastettu -kirjansa vuonna 2019, ja teoksessa hän avautui muun muassa ulkonäköpaineista ja seksuaalisesta väkivallasta, jota hän oli kokenut nuorena naisena. 

Hän antoi viimeisen haastattelunsa Kissie-blogistaan Yle X3M:ille viime vuonna

- Kissie oli kyllä lehdistön luoma hahmo. Olin yksi Ruotsin ensimmäisiä bloggaajia, enkä silloin tiennyt että tulisin menestymään noin huikeasti. Kuka 14-vuotias olisi voinut tietää sen? Blogini ensin oli semmoinen hauska juttu, josta tuli jotain aivan muuta, Alexandra kertoi Yle X3M:ille. 

Alexandra Nilsson
Alexandra vuonna 2019.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Somekaunotar julkaisee Instagramissaan rehellisiä "Instagram vs todellisuus"-kuvia.. Julkaisut ovat keränneet paljon tykkäyksiä, ja Alexandran kehopositiivisuutta arvostetaan laajasti somessa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexandra Nilsson (@alexandranilsson) on

Lähteet: Hänt.se, Aftonbladet, Yle X3M