fbq
Chrissy Teigen

Huippumalli Chrissy Teigen poistaa silikonirintansa - kertoi uutisen yläosattomalla kuvalla: "Olen kyllästynyt niihin!"

Yhdysvaltalainen Chrissy Teigen, 34, on ollut maailman tunnetuimpia huippumalleja jo noin 15 vuotta ja hänen persoonallinen ulkonäkönsä on tullut tutuiksi maailman kuuluisimmilta catwalkeilta, tunnettujen brändien muotikuvista sekä muotilehdistä.

Lisäksi Chrissy on nähty lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa, joista tunnetuin lienee huippusuosittu Lipsync Battle -ohjelma. 

Nyt Chrissy on päättänyt kuitenkin muokata ulkonäköään takaisin siihen aikaan, kun aloitteli mallin uraansa. Chrissy kertoi nimittäin keskiviikkona Instagram-tilillään, että hän aikoo poistattaa silikonirintansa, jotka hänelle laitettiin 20-vuotiaana.

Kääk, mikä tissikatastrofi! Uimapukumalli Chrissy Teigenin mekko ei riittänyt pitämään aisoissa hänen uhkeaa poveaan - kuvat!

Chrissy oli aiemmin vihjannut isosta leikkauksesta Twitter-tilillään, kun hän kertoi käyneensä leikkauksen takia koronatestissä. Tuolloin hän ei kuitenkaan paljatsanut, millaisesta operaatiosta on kyse, mikä herätti runsaasti spekulaatiota.

- Hei hei! Eli kirjoitin Twitteriin covid-testistä, koska minulla on pian leikkaus. Monet ovat ymmärrettävästi uteliaita (ja juorunhaluisia!), joten sanon sen nyt täällä: otan rintani pois! Chrissy kirjoitti keskiviikkona Instagramissa.

Kirjoituksen ohessa hän julkaisi yläosattoman kuvan itsestään takavuosilta. Kuvassa hänen nänninsä on peitetty valkoisilla sydämillä.

- Ne ovat olleet minulle mahtavat monta vuotta, mutta olen kyllästynyt niihin. Haluan kyetä laittamaan vetoketjun kiinni kokoisestani mekosta ja maata taas vatsallani täysin mukavasti! Ei vakavampaa! Eli älkää olko huolissanne minusta. Kaikki hyvin. Minulla on tulevaisuudessakin rinnat, mutta ne ovat vain pelkkää rasvaa. Mitä rinnat lähtökohtaisesti ovatkin. Tyhmä, ihmeellinen pussi rasvaa, Chrissy kirjoitti.

Chrissy Teigen ei vähästä hätkähdä vieläkään – vilautti ja näpäytti somea!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

no idea where these are from. is this even me

Henkilön chrissy teigen (@chrissyteigen) jakama julkaisu

Chrissy on naimisissa muusikko John Legendin kanssa. Vuodesta 2007 lähtien yhtä pitäneellä pariskunnalla on kaksi lasta.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tässä on John Legendin ja Chrissy Teigenin supersuloinen poikavauva: ”Vahvistan, että synnytyksen jälkeinen elämä on huomattavasti parempaa, kun et repeä peppur**kääsi asti!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

goooooood night!! (we look like we run a daycare I know)

Henkilön chrissy teigen (@chrissyteigen) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the hell is this hair (2011)

Henkilön chrissy teigen (@chrissyteigen) jakama julkaisu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Throwback. To yesterday just hanging out (thanks for the reminder of peak Chrissy @chrissyicon)

Henkilön chrissy teigen (@chrissyteigen) jakama julkaisu