fbq
Puma

Huh! Uhkean Puma Sweden sylitanssi kruunasi ökyeliitin salabileet Helsingissä - Ex on the beach -tähti vatkasi itselleen uudet silikonirinnat!

Helsingin kermojen kermalle järjestettiin viime lauantaina 13. kerran salaiset Eyes Wide Shut -juhlat. Glo-hotelli Artissa pidetyissä ökybileissä miehet metsästivät naamioiden takaa, osa ladyista halusi paljastaa mieluummin vartaloaan kuin kasvojaan. Paikalla oli noin 120 juhlijaa: politiikkoja, rokkareita, tv julkkiksia ja rahamiehiä…Illan tunnelma tiivistyi yötä kohti mennessä, pareja muodostui ja hotellihuoneet olivat ahkerassa käytössä. Viimeiset juhlijat poistuivat kuudelta aamulla.

Illan odotetuin kisa oli hulavanteen pyöritys, jonka voittaja sai isommat silikonitissit. Voittajaksi selviytyi Johanna Tiri, jonka varustus on tullut tutuksi Love Island -reality sarjasta. Johanna on myös mukana Ex on the beach realityssa!

ery

Ehkä illan kuumimmasta esityksestä vastasi Puma, jonka sylitanssi Rammstein komistus Till Lindemanille oli todellakin K-18. Suomalaissyntyinen amerikkalainen aikuisviihdetähti oli lennätetty Suomeen vain näitä juhlia varten. Ihanan leveää oulunmurretta amerikkalaisittan puhuva Swede täräytti, että "hän on ammatiltaan pornotähti".  

Jo 15 vuotta Puerto Ricossa asunut Puma luottaa enemmän skandinaaviseen plastiikkakirurgiaan kuin paikalliseen.

sdg

- Lennän Tukholmaan vaihtamaan 8 desin rintani puolentoista litran implantteihin. Olisin halunnut vielä isommat, mutta lääkäri sanoi ettei suostu laittamaan suurempia.

Pitkä, hoikka Puma ei jaksa miettiä emäntä -kokoisten rintojen haittoja.

- Minun alallani kaiken pitää olla isoa ja kummallista. Siksi rakastan esiintyä Suomessa, kaikki täällä ovat ihanasti hulluja 

wg