Prinsessat

Hollannin kuningas vaihtoi vapaalle - poseeraa farkuissa teini-ikäiset tyttäret vierellään

Ulkomaat | 21.07.2021 23:06

Alankomaiden kuningas Willem-Alexander, kuningatar Maxima ja teini-ikäiset prinsessat Catharina-Amalia, Alexia ja Ariane poseerasivat valokuvaajille kotinsa edustalla Haagissa perjantaina. Prinsessat vitsailivat ja hassuttelivat keskenään.

Myös kuningas Willem-Alexander vaikutti olevan kesämielellä. Hän heilutteli valokuvaajille farkuissa ja punaisessa bleiserissä. Myös esikoistytär Catharina-Amalia oli valinnut samankaltaiset vaatteet.

Kuninkaalliset parvekkeella.
Catharina-Amalia, Maxima, Alexia, Willem-Alexander ja Ariane hymyilivät iloisina kuvaajille.

Kruununprinsessa Catharina-Amalia, 17, viettää parhaillaan välivuotta. Hän valmistui lukiosta kesäkuussa. Vuoden päästä hänen on tarkoitus aloittaa yliopisto-opintonsa. Prinsessa ei ole vielä kertonut julkisuudessa haaveilemaansa opintosuuntaa. 

Lue myös: Vankilaa ja pakkohoitoa! Hollannin prinsessa Amalialle seksiviestejä lähettänyt ahdistelija tuomittiin!

Kieltäytyi rahasta

Vanity Fair uutisoi kesäkuussa prinsessan tekemästä historiallisesta päätöksestä. Catharina-Amalia kieltäytyi ottamasta vastaan hänelle tarjottua 1,6 miljoonan euron vuosituloa.

Prinsessa perusteli päätöstään pääministerille kirjoittamassaan kirjeessä. Hän toi viestissään ilmi, ettei koe reiluna jättitulojen ottamista vastaan omalla työpanoksellaan muiden opiskelijoiden kärvistellessä pienillä tuilla. Pääministeri Mark Rutte vastasi prinsessalle ymmärtävänsä asian hyvin.

Kuninkaalliset lomatunnelmissa.
Tyttäret halasivat lämpimästi äitiään.
Catharina Amalia
Kuningas Willem-Alexander ottaa tyttärensä usein mukaan erilaisiin tapahtumiin ja edustustilaisuuksiin.
Perhekuva
Hollannin kuninkaallinen perhe yhteiskuvassa.
Teksti:Julia Aalto-Setälä
Kuvat:AOP
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!