fbq
meghan markle

Herttuatar Meghan raskaushuhujen kourissa - erikoinen veto paparazzikuvien jälkeen!

Brittihovin jättäneet prinssi Harry ja herttuatar Meghan joutuivat Harryn isän, kuningas Charlesin keväisten kruunajaisten alla vauvahuhujen keskelle.

Meghan ei osallistunut appiukkonsa kruunajaisiin 6. toukokuuta. Sen sijaan hän jäi kotiin Kaliforniaan yhdessä pariskunnan lasten, Archien, 4, ja Lilibetin, 1, kanssa. Kruunajaiset osuivat juuri samalle päivälle, jolloin Archie täytti neljä vuotta.

Kuningas Charlesin kruunajaisten lasku selvisi – budjetti ylittyi lähes 90 miljoonalla

Meghan kuvattiin viime viikolla vaelluspuuhissa luonnossa. Paparazzikuvat lisäsivät Yhdysvalloissa lisää vettä myllyyn raskaushuhuihin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
meghan markle
Meghanin vaelluskuvat saivat raskaushuhut liikkeelle.

Viime perjantaina (12.5.) Harry ja Meghan ikuistettiin kuitenkin astelemassa sushiravintolaan Santa Barbarassa.

Sushiravintoloiden ruokalistoilla yleisenä herkkuna on raaka kala, jota ei suositella raskaana oleville listeriariskin vuoksi. Niinpä Meghanin ympärillä velloneet raskaushuhut ovat laantuneet.

Tosin ei tiedetä, valitsiko Meghan lautaselleen raakaa kalaa vai ei. Myöskään se ei ole tiedossa, oliko Harryn ja Meghanin sushivisiitti tarkasti harkittu mediatemppu, jotta raskaushuhuilta katkeaisi siivet.

Meghan on kertonut kolumnissa saaneensa keskenmenon kesällä 2020. Hän tuli sittemmin raskaaksi uudestaan ja sai kuopuksensa.

meghan markle, prinssi harry
Harry ja Meghan bongattiin sushiravintolasta.
meghan markle, prinssi harry
Pariskunta asteli nurkan takana odottaneeseen autoon ravintolatuokion jälkeen.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensimmäinen akateeminen brittihallitsija, piti taidenäyttelyn anonyymisti – tiesitkö näitä asioita kuningas Charlesista?