fbq
Alessandra Ambrosio

Herranjestas! Huippumalli Alessandra Ambrosio mykistävässä alastonkuvassa USA:n kansallispäivän kunniaksi – kuva!

4. heinäkuuta on suuri juhlapäivä rapakon takana Amerikassa. Tuona päivämääränä vuonna 1776 Philadelphian Independence Hallissa hyväksyttiin Yhdysvaltojen itsenäisyysjulistus.

Se oli tietysti valtaisa tapaus varsinkin silloin, mutta ilo itsenäisyydestä osataan ottaa irti vielä nykyäänkin. Lienee myös luvallista väittää, että tänä päivänä 4th of July -bileet ovat ainakin monin verroin rohkeampia kuin vielä Thomas Jeffersonin, Benjamin Franklinin ja Samuel Adamsin aikoina.

Tästä oivallisena esimerkkinä käy huippumalli Alessandra Ambrosion juhlatyyli. Victoria's Secretin luottoenkeli näet juhlistaa Amerikan itsenäisyyttä melkoisen näyttävällä otoksella!

 

Happy 4th of July ! ????? #independenceday #4thofjuly Photography by @russelljames

Henkilön Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) jakama julkaisu

Kuten oheisesta kuvasta näkyy, Alessandra tarjoilee 8,6 miljoonalle Instagram-seuraajilleen roppakaupalla silmänruokaa. Huippumalli päätti poseerata tähtilipun kanssa ilman rihmankiertämää.

Tai no, okei, onhan hänellä sentään pitkät ja mustat saapikkaat jalassaan. Mutta kuitenkin!

- Hyvää itsenäisyyspäivää! Alessandra toivottaa kuvatekstissä - jos joku nyt malttaa sen ylipäänsä lukea.

Syntyjään brasilialainen Alessandra, 36, on 176-senttinen huippumalli. Pitkä on myös hänen uransa: maailmankuulu malli on ehtinyt poseerata käytännössä maailman kaikkien johtavien muotitalojen mallina ja tienannut siinä sivussa miljoonia dollareita.