fbq
calista flockhart, harrison ford

Harrison Ford, 80, ja upea vaimo hempeilivät punaisella matolla - harvinaiset yhteiskuvat

Näyttelijälegenda Harrison Ford, 80, palaa viimeistä kertaa Indiana Jonesin saappaisiin elokuvasarjan viidennessä osassa. Harrison näytteli ensimmäisen kerran arkeologi-Indya vuoden 1981 Indiana Jones ja kadonneen aarteen metsästäjät -elokuvassa.

James Mangoldin ohjaama Indiana Jones and the Dial of Destiny -elokuva, jota tähdittivät muun muassa Mads Mikkelsen ja Antonio Banderas, saa Suomen ensi-iltansa 28. kesäkuuta 2023.

 Indiana Jones tekee paluun! Harrison Ford, 78, treenaa huippukuntoon – kuvat!

Elokuva kuitenkin esitettiin jo tällä viikolla juhlallisin menoin Cannesin elokuvajuhlilla Ranskassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ensi-iltahumusta nauttimaan saapui elokuvan suurin tähti Harrison Ford yhdessä vaimonsa Calista Flockhartin, 58, kanssa. Calista muistetaan Ally McBeal -draamakomediasarjan nimikkoroolista ysäriltä.

Harrison ja Calista edustivat viimeisen päälle tyylikkäinä punaisella matolla. Pari piteli toisiaan käsistä. Kumpikin suosi pukeutumisessaan mustaa sävyä.

calista flockhart, harrison ford
Calista ja Harrison hempeilivät punaisella matolla.
calista flockhart, harrison ford
Komea pari salamavalojen räiskeessä.
calista flockhart, harrison ford
Calistalla ja Harrisonilla on ikäeroa yli 20 vuotta. He ovat olleet naimisissa jo yli kymmenen vuotta.

Daily Mail uutisoi, että sisällä elokuvasalissa pariskuntaa kohtasi dramaattinen tilanne. Istumisjärjestyksessä oli sattunut jonkinlainen kömmähdys ja Calistan istumapaikka oli merkitty miehensä takana olevalle penkkiriville. Lehti ei kerro, pääsikö pari lopulta istumaan vierekkäin.

Harrison Ford, 79, karkasi Indiana Jones -kuvauksista - pappaa nuorennettiin Tähtien sotaa varten

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
calista flockhart, harrison ford
Pariskunta tallentui Cannesissa iltamenojen jälkeen paparazzin linssiin. Harrisonin kerrotaan olleen kohtelias paikalla olleita faneja kohtaan: hän jakoi auliisti nimikirjoituksia.

Tilaisuudessa Harrison palkittiin Kultainen palmu -palkinnolla ponnisteluistaan Indynä kaikkiaan viidessä elokuvassa.

Harrison ja Calista ovat olleet yhdessä vuodesta 2002 lähtien. Pari avioitui vuonna 2010. Harrisonilla on aikaisemmista liitoistaan neljä aikuista lasta. Harrisonilla ja Calistalla on lisäksi yksi yhteinen adoptoitu poika.