fbq
Ulkomaat
17.08.2021 12:10
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press
Halle Berry
Halle Berry haastettiin oikeuteen – entiseltä UFC-taistelijalta kovia väitteitä: Oscar-voittaja huijasi törkeästi?!
Ulkomaat
17.08.2021 12:10
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: All Over Press

Oscar-voittaja Halle Berry joutuu oikeuteen. UFC-taistelija Cat Zingano väittää Hallen tarjonneen hänelle elokuvaroolia Bruised-elokuvasta, mutta myöhemmin tarjous peruttiin. Roolitarjouksen peruuntuminen vaikutti Catin mukaan hänen uraansa merkittävästi.

TMZ:n saamien oikeuden asiakirjoissa Cat kertoo tavanneensa Hallen kesällä 2019 keskustellakseen Bruised-elokuvasta, jonka Halle ohjaa. Catin kerrottiin sopivan projektiin täydellisesti.
Hallen kerrotaan kehottaneen Catia tyhjentämään kalenterinsa elokuvaprojektin takia. Pian sen jälkeen UFC tarjosi Catille erittäin suurta ottelua.

Cat kertoo keskustelleensa ottelusta Hallen kanssa, ja Oscar-voittajan kerrotaan neuvoneen Catia kieltäytymään ottelutarjouksesta elokuvatuotannon vakuutusten takia.
Cat kertoo kipuilleen päätöksensä kanssa, ja lopulta kieltäytyi ottelutarjouksesta. Kieltäytymisen myötä UFC vapautti Catin sopimuksestaan.

Syytteen mukaan Cat kertoi asiasta Hallelle, ja sen jälkeen hän sai järkyttäviä uutisia: hän ei voinut olla enää mukana elokuvaprojektissa, koska hän ei ollut enää UFC-taistelija. Hallen kerrotaan sanoneen, ettei elokuva toimi ilman UFC-taistelijoita.

Cat kertoo Hallen katkaisseen yhteydenpidon häneen. Cat haastaa Hallen oikeuteen vahingoista. Hänen mukaansa hän luotti Hallen lupaukseen, mutta päätyikin lopulta huijatuksi.