Gillian Andersonin erosta hurja kolmiodraama – prinsessa Dianan ystävä jäi rannalle

Ulkomaat | 06.04.2021 17:02

Huippunäyttelijä Gillian Andersonin, 52, ja hänen käsikirjoittarakkaansa Peter Morganin, 57, suhde on äitynyt varsinaiseksi sopaksi. Pariskunta erosi joulukuussa neljän vuoden jälkeen. Eron sanottiin aluksi sujuneen lämpimissä merkeissä.

Vain viikkoja eron jälkeen Peter päätti muuttaa Gillianin bestiksen Jemima Goldsmithin luo. Seurapiireistä tuttu brittiläistuottaja Jemima, 47, on aikoinaan ollut edesmenneen prinsessa Dianan läheinen ystävä ja Pakistanin pääministerin Imran Khanin vaimo.

Jemima  joutuu  jatkamaan  elämäänsä  jälleen  sinkkuna.
Jemima  joutuu  jatkamaan  elämäänsä  jälleen  sinkkuna.

Lue myös: Neljän vuoden suhde ohi! Suosikkinäyttelijä Gillian Anderson eroaa The Crown -sarjan käsikirjoittajasta

Ei yhteistä kotia

Viihdemaailma yllättyi, kun läpeensä rakastuneina pidetty Gillian ja Peter päättivät laittaa suhteen poikki. Kummallakin on lapsia edellisistä suhteista, mutta pari ei koskaan ole muuttanut yhteen. Myös Gillianin kerrotaan järkyttyneen ja häkeltyneen Peterin pikaisesta avoliitosta sekä ystävänsä petturuudesta.

Peter ei kuitenkaan viihtynyt pitkään saman katon alla Jemiman kanssa. Avoliitto päättyi muutamassa viikossa, vaikka brittilehti Daily Mailille vakuuteltiin lähipiiristä, että kumpikin oli vakavissaan romanssin kanssa.

Peterin ja Gillianin suhteen sanottiin  ajautuneen karille kiireisten työkuvioiden ja yhteisen ajanpuutteen takia.
Peterin ja Gillianin suhteen sanottiin  ajautuneen karille kiireisten työkuvioiden ja yhteisen ajanpuutteen takia.

Lue myös: Jestas, mikä kuva! Salatut kansiot -sarjastakin tuttu Gillian Anderson poseeraa yläosattomissa hurjassa seurassa - katso!

Jemina jäi rannalle

Jemimankin sanotaan järkyttyneen käsikirjoittajan pikaisista liikkeistä. Lähipiiri väittää Jemiman piirittäneen Peteriä jo jonkin aikaa, kun taas joidenkin mukaan Peter olisi ensin iskenyt Jemiman.

Välit Jemimaan on pistetty jäihin. Nyt ex-parin välit olisivat jälleen lämmenneet. Peter on lentänyt Gillianin luo Prahaan, jossa tämä on parhaillaan kuvaamassa seuraavaa elokuvaansa.

Gilliania on kehuttu roolistaan Margaret  Thatcherina huippusuositussa kuninkaallissarjassa The Crown.
Gilliania on kehuttu roolistaan Margaret  Thatcherina huippusuositussa kuninkaallissarjassa The Crown.

Netflix-sarja yhdisti

Gillian ja Peter ovat ennenkin viettäneet yhteistä aikaa kuvausprojektin parissa, sillä he paiskivat töitä Netflixin hittisarjan The Crownin neljännen kauden parissa. Gillian  näyttelee siinä ex-pääministeriä, rautarouvaksi kutsuttua Margaret Thatcheria. Peter puolestaan on sarjan käsikirjoittaja.

Teksti:Henryk Björkström
Kuvat:All Over Press ja Netflix
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!