fbq
Sophie Turner R) and Joe Jonas arrive for the Vanity Fair Oscar Party at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California on Sunday, March 12, 2023.
Sophie Turner R) and Joe Jonas arrive for the Vanity Fair Oscar Party at the Wallis Annenberg Center for the Performing Arts in Beverly Hills, California on Sunday, March 12, 2023.

Erosoppa sakenee! Sophie Turner haastoi Joe Jonaksen oikeuteen – tässä syy

Näyttelijä Sophie Turner, 27, ja muusikko Joe Jonas, 34, taistelevat parhaillaan kahden lapsensa huoltajuudesta.

Eroprosessi sai alkunsa kun Jonas Brothers -yhtyeestä tuttu Joe haki avioeroa vaimostaan Sophiesta syyskuun 5. päivänä. Huhujen mukaan Sophie sai kuulla miehensä eroaikeista median kautta.

Joen ja Sophien erilaisista elämäntavoista on liikkunut myös monenlaisia huhuja. Ex-pariskunnan lähipiirin mukaan Joe on enemmän kotona viihtyvää sorttia, kun taas hänen vaimonsa on nauttinut viime aikoina lähinnä juhlimisesta.

Game of Thrones –tähti Sophie Turner ja Joe Jonas: Ero?!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vanhoja haastatteluja tutkittaessa Sophie on kuitenkin tehnyt julkisuudessa selväksi, että hän on nimenomaan se, joka nauttii kotoilusta.

- Olen introvertti ja koti-ihminen. Jos voisin pysyä kotona koko päivän, tekisin sen, Sophie kertoi Conan O'Brienin haastattelussa koronapandemian aikaan.

Nyt parin erosoppaa ovat sekoittaneet toiveet heidän lastensa tulevasta asuinpaikasta.

Sophie Turnerin ja Joe Jonasin ero: Sophie "tunsi olevansa ansassa"

Sophie ja Joe asuivat vielä hetki sitten Yhdysvalloissa, Miamissa, mutta myivät hulppean kartanonsa vain pari kuukautta sitten pois.

Englannissa syntynyt Sophie haluaakin palata asumaan takaisin kotimaahansa ja alkuperäisen suunnitelman mukaan myös hänen perheensä oli tarkoitus muuttaa Isoon-Britanniaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Uutta tietoa Joe Jonaksen ja Sophie Turnerin yllätyserosta: Valvontakamera paljasti tekoset

Parin välille on kuitenkin selvästi syntynyt erimielisyyksiä myös tästä asiasta, sillä torstaina (21.9.) Sophie haastoi ex-miehensä oikeuteen saadakseen tyttärensä Englantiin.

Sophien jättämässä kanteessa vaaditaan "laittomasti vietyjen tai laittomasti säilytettyjen lasten välitöntä palauttamista".

Kanteessa Sophie korostaa, että kaksikko oli ehtinyt tekemään jo viime vuoden joulukuussa suullisen sopimuksen Englantiin muutosta ja siitä, että he ryhtyvät etsimään sieltä uutta koulua vanhimmalle tyttärelleen.

Ex-pariskunnalla on kaksi päiväkoti-ikäistä lasta.