fbq
Elton John

Elton John karanteenissa uskomattomassa Hollywood-kartanossa! Lahjoitti jättisumman koronataisteluun!

Musiikkilegenda Elton John, 73, ja hänen aviomiehensä David Furnish, 57, sekä heidän kaksi poikaansa, seitsemänvuotias Elijah ja Zachary, yhdeksän, ovat pitäneet itsensä turvassa tappavalta virukselta pysymällä sisätiloissa.

Vaikka perhe omistaa useita kiinteistöjä ympäri maailmaa - mukaan lukien Los Angelesissa, Atlantassa, Lontoossa, Windsorissa, Nizzassa ja Venetsiassa, päättivät he leiriytyä Kaliforniaan. Pari osti upean talon vuonna 2012 hintaan 6,8 miljoonaa euroa.

Elton johnin talo
Elton John ja aviomies-David Furnishin Hollywood-kartano.
Elton johnin talo
Pari osti upean talon vuonna 2012 hintaan 6,8 miljoonaa euroa.

Heidän värikäs keittiönsä on valtava avoin tila, jossa on valkoiset kaapit. He ovat lisänneet tilaan hieman persoonallisuutta niin sanotuilla funky-valoilla, monilla monivärisillä maljakoilla ja kauniilla kukilla. Karanteenitalossa on jättimäinen puutarha ja elokuvahuone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Talon ruokasalissa ja olohuoneessa on valkoiset seinät, sekä suuret pylväät ja kallis puulattia. Tilaan on tuotu lisämakua värilampuilla, designer-tuoleilla ja monilla taideteoksilla. Huoneita koristaa myös upeat kukkavalikoimat. Eltonin perheen tyylitaju näkyy varmasti kattokehyksiä korostavista lasimaljakoista.

Perheen pienimmät ovat käyttäneet aikaansa karanteenissa suosikkielokuvien parissa omassa elokuvateatterissa. Huoneessa on valtava taulutelevisio ja biljardipöytä.

Kalifornian talossa on myös heidän tilavin puutarha kaikista kiinteistöistä. Lapset juoksevat siellä ympäriinsä ja pelaavat jalkapalloa. Heillä on jopa oma maaliverkko. Perhe tykkää myös nauttia piknikeistä auringonpaisteessa ja ihastella tilustaan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

The Telegraphille antamassaan haastattelussa 2016, Elton John vitsaili omistavansa liikaa kiinteistöjä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Luultavasti minulla on liian monta kotia, mutta rakastan niitä kaikkia. Olen mukavuudenhaluinen olento.
 
- Tietenkin on mukavaa omistaa paljon ja minussahan on keräilijän vika. En kuitenkaan ole niin paha kuin Keith Richards.
 
- Rehellisesti sanottuna, normaali päivä on minulle lasten nukuttamista, heille lukemista ja illallinen Davidin kanssa.
 
Elton John on luvannut noin miljoona euroa koronaviruksen hätäapurahastolle, varsinkin HIV:n vastaiseen työhön. Hän ilmoitti asiasta ensin Instagramissa yli 2,8 miljoonalle seuraajalleen.
 
- Hei, tämä on Elton, ja olen niin iloinen voidessani ilmoittaa, että säätiöni on käynnistämässä tänään uutta COVID-19-hätärahastoa, Elton John kertoo Instagram-julkaisussa.

- Lähes 30 vuoden ajan säätiöni on asettanut etusijalle HIV-tapaukset lopettamaan AIDS-epidemian, ja olemme sitoutuneet tähän myös COVD-19-kriisin keskellä.
 
- Lääkkeiden jakelu, testaaminen ja ennaltaehkäisevä hoito ei ole niin yksinkertaista kuin muutama viikko sitten, joten uusi COVID-19-hätärahasto auttaa etulinjan kumppaneita valmistautumaan pandemiaan.
 
Palkittu muusikko julkaisi myös videon, missä toi samoja asioita esille:
 
- Tänään olen ylpeä voidessani ilmoittaa, että säätiöni on käynnistämässä miljoonan dollarin COVID-19-hätärahasto varmistaakseen, että etulinjan kumppanimme voivat reagoida COVID-19: n vaikutuksiin HIV-hoitoon maailman syrjäytyneimpiin yhteisöihin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elton John (@eltonjohn) on

Lähteet: The Sun