fbq
Muotipoliisi

Eksyikö Eva Longoria lenkkipolulta shoppailemaan? Seiskan muotipoliisi ratsaa julkkiskaunotarten arkiluksuksen

Eva Longoria, 46, teki mielenkiintoisen ratkaisun vaatekaapillaan. Asu sopisi paremmin lenkkipolulle kuin lahjaostoksille. Chanelin ökylaukku hajottaa muutoin arkista yleisilmettä. The North Facen lämmin takki on kieltämättä ihastuttava.

Eva Longoria

Arvosana: 6½

Eva Longorian jättimäinen kaula-aukko käänsi katseita – kuvat!

Rita Ora

Rita Ora, 31, käyskenteli kauneushoitolaan väljässä MiuMiu-merkin verryttelyasussa. Samettista asua täydentävät Pradan aurinkolasit sekä turkoosit pörrösandaalit. Laulaja tuo luksusta arkeen koruilla, joita hänellä on kaulassa, sormissa, ranteessa ja nilkassakin.

Arvosana: 9+

Jennifer Lopez

Alusvaatteisillaan kaupassa! Muodokas laulaja Rita Ora todellakin käänsi katseet - kuvat!

Jennifer Lopez, 52, shoppaili mukavassa kaupunkilookissa. Hän rakastaa blingiä, ja tässä asussa sitä löytyy villapaidan paljeteista. Brunello Cucinellin puserosta saa pulittaa yli 1 200 euroa. Ylisuurta yläosaa täydentävät revityt farkut ja lenkkarit, jotka ovat passeli valinta paidan kaveriksi.

Diane Kruger

Arvosana: 8

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jennifer Lopez 52 vuotta! Tässä ovat ikikauniin seksipommin tyrmäävimmät tyylit kautta aikain: supersyviä kaula-aukkoja, huimaavia halkioita ja huippumuotia!

Jessica Alba

Diane Kruger, 45, kävi ostoksilla omaperäisessä asussa. Ylisuuri farkkutakki karvavuorella on loistava valinta viileään New Yorkiin. Paljaat nilkat suorastaan huutavat katsomaan Dianen erikoisia nastakoristeltuja kenkiä. Korut hän on jättänyt kotiin, ja hiuksensa hän on piilottanut lakin alle.

Arvosana: 7+

Lucy Hale

Jessica Alba, 40, lähti tyylikkäänä toimistoltaan Los Angelesissa. Kuviollinen kasvomaski ja kaunis hiuspanta tuovat persoonaa yleisilmeeseen. Nahkalaukku on siisti ja yksinkertainen. Farkkujen ja puseron yhdistelmä toimii, ja ruskeat nahkakengät antavat viimeisen silauksen.

Arvosana: 8-

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Huh, mikä bikinibeibe! Jessica Alba, 40, keikisteli timmissä kropassaan - Katso kuumat kuvat!

Ruokatarvikkeita noutanut Lucy Hale, 32, tasapainottelee täydellisyyden kynnyksellä. Villaneuleet ja rohkeat värit ovat nyt muodissa. Kasvoja rajaavat hiussuortuvat näyttävät hyvältä lasien rinnalla. Kengistäkään ei löydy valittamista.

Arvosana: 10-