fbq
Ulkomaat
16.12.2021 14:03
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
seksiest
Daniel ”007” Craigin viileänarvokas eleganssi jäi hopealle – tämä tatuoitu jokapoika-tyypin komistus on Britannian seksikkäin mies
Ulkomaat
16.12.2021 14:03
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Ison-Britannian mieskomeus on pistetty riviin The Sun-lehden toimesta. Saarivaltion Seksikkäin (elossa oleva) Mies ei tällä kertaa ole Bond-näyttelijä Daniel Craig, 53, jonka äärimmäistä treeniohjelmaa moni saman ikäluokan uros plagioi tavoitteenaan nousta hänen veroisekseen, keski-ikäiseksi miesveistokseksi. Sanomattakin on selvää, että Bondeja mahtuu maailmaan vain yksi, joten hyväkin yritys on turha.

Daniel
Valta on vaihtunut! Tämä mies ei ole enää saarivaltion seksikkäin.

Perusmies kunniaan

Sen sijaan miehille toivoa kautta linjan antaa Seksikkäin-kilpailun voittaja. Mittaa selvästi alle 180 senttiä ja naama kuin kolmellatoista tusinasta. Kokonaisuuden kruunaavat huonosti harkitut tatuoinnit ja räkkärimarketin muotiosaston löydöt.

Hän on……

TOM HARDY!

No ei 44-vuotias perheenisä Tom nyt ehkä ihan tusinatavaraa ole, mutta hänen tärkkäämätön jokapoika-olemuksensa suorastaan huokuu tavallisuutta. Saattaa muuten olla, että Tom astuu Danielin saappaisiin seuraavana Bondina. Tai kenties hän sopisi paremmin Bond-pahikseksi.

Lue myös: Huhhuh, paparazzi ikuisti Tom Hardyn alasti - kuvakollaasi!

TOm
Seksikkäin-kisan voittanut Tom pitää tukan lyhyenä ja kellon näkyvissä. 

Katso koko lista Ison-Britannian Seksikkäimmistä Miehistä The Sunista klikkaamalla tästä!

Instagraminsa perusteella Tom (kuvassa vasemmalla) tykkää kaikista "miesjutuista" kuten urheilusta, sotahistoriasta ja prätkistä. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »