Cindy Crawford järkyttyi kasvotatuoinnista: päihdeongelmainen Presley-poika tuhosi lupaavan mallinuransa

Ulkomaat | 22.02.2021 15:02

Entinen huippumalli Cindy Crawford, 54, ja hänen miehensä Rande Gerber, 58, ovat olleet jo pitkään huolissaan pojastaan Presley Gerberistä, 21. Vanhemmat huolestuivat toden teolla, kun Presley pidätettiin rattijuopumuksen vuoksi tammikuussa 2019. Hänellä ei ollut aiempaa pidätys- tai rikostaustaa.

Lue lisää: Korona pelasti ex-supermallin perheen – Cindy Crawford huolestui huumeriippuvaisesta pojastaan

Cindy Crawfordilla ja Rande Gerberillä on lapset Kaia ja Presley.
Cindy Crawfordilla ja Rande Gerberillä on lapset Kaia ja Presley.

Useita tatuointeja

Rattijuopumuksen lisäksi Presley on aiheuttanut vanhemmilleen harmaita hiuksia ottamalla seurauksia miettimättä suuria tatuointeja kaulaansa sekä käsiinsä. Vuosi sitten helmikuussa perhe järkyttyi, kun Presley otti kasvoihinsa tatuoinnin, jossa luki ”misunderstood” eli väärinymmärretty.

Pian tämän jälkeen nuori mies julkaisi Instagramissa mustavalkoisen ampumisvideon.

– Viaton pieni minä ennen kaameita tatuointeja. Ette tiedä yhtään mitään, Presley kirjoitti julkaisemansa videon yhteyteen.

Menestyneet perheenjäsenet aiheuttavat lähteiden mukaan Presleylle paljon paineita, ja hän kokee olevansa väärinymmärretty.
Menestyneet perheenjäsenet aiheuttavat lähteiden mukaan Presleylle paljon paineita, ja hän kokee olevansa väärinymmärretty.

Lue myös: Kuvat! Cindy Crawfordin uskomattoman kaunis Kaia-tytär päihitti äitinsä somesuosiossa!

Perhe luo paineita

Perheystävä kertoi US Weekly -lehdelle, että Presleyllä on muun muassa perhetaustansa vuoksi henkisiä paineita. Äitinsä tavoin myös hänen siskonsa Kaia Gerber, 19, on luonut uraa huippumallina, lisäksi hänen isänsä on hyvin menestynyt liikemies.

– Presley yrittää päästä irti maineikkaan perheensä varjosta ja löytää oman identiteettinsä, vaikka hänkin olisi menestynyt miesmallina. Hän haluaa tehdä omia juttujaan ja löytää oman paikkansa maailmassa.

Presley on hyvin läheinen mallisiskonsa Kaian kanssa.
Presley on hyvin läheinen mallisiskonsa Kaian kanssa.

Lue myös: Cindy Crawfordin tytär ilakoi rannalla bikineissä: on täysin äitinsä näköinen – kuvat!

Presley työskenteli mallina 16-vuotiaasta lähtien. Hän oli mukana useiden isojen muotitalojen, kuten Dolce & Gabbanan, Moschinon ja Ralph Laurenin muotinäytöksissä. Näkyvillä paikoilla sijaitsevat tatuoinnit pilasivat lupaavan uran.

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!