fbq
chrissy teigen ja john legend suru

Chrissy Teigenin suuri suru – sai keskenmenon: ”Emme ole koskaan kokeneet tällaista tuskaa”

Julkkispariskunta Chrissy Teigenin, 34, ja John Legendin, 41, perhettä koski suuri suru, kun viidennellä kuulla raskaana ollut Chrissy sai keskenmenon lokakuussa. Pariskunta odotti kolmatta lastaan, jonka he olivat nimenneet Jackiksi. Chrissy kertoo tuskaisesta kokemuksestaan Instagram-tilillään.

- Olemme shokissa ja tunnemme sellaista tuskaa, mistä olemme aikaisemmin vain kuulleet. Emme ole koskaan kokeneet tällaista tuskaa. Emme pystyneet pysäyttämään verenvuotoa, ja antaa lapsellemme tarvittavia nesteitä kaikista verensiirroista huolimatta. Chrissy kertoo.

Chrissy jakoi päivityksensä yhteydessä pysäyttävän kuvasarjan sairaalasta. Otoksissa Chrissy itkee sairaalavuoteella, ja John tukee vaimoaan kädestä pidellen. 

Huippumalli Chrissy Teigen poistaa silikonirintansa - kertoi uutisen yläosattomalla kuvalla: "Olen kyllästynyt niihin!"

- Emme ole koskaan päättäneet lapsiemme nimiä ennen kuin he ovat syntyneet. Nimeämme heidät vasta, kun olemme poistumassa sairaalasta. Jostain syystä olimme kutsuneet tätä pikkukaveria vatsassani Jackiksi, joten hän tulee aina olemaan meille Jack. Hän teki kaikkensa, että voisi olla osa pientä perhettämme, ja sitä hän tulee aina olemaan. 

Chrissyn julkaisussa on myös koskettava kirje odotetulle pienokaiselle. 

- Olen todella pahoillani, että elämäsi ensihetket olivat todella haastavia. Emme kyenneet antamaan sinulle kotia, minkä tarvitsit selvitäksesi. Tulemme rakastamaan sinua ikuisesti. 

Surusta huolimatta Chrissy on kiitollinen kaikesta tuesta ja rakkaudesta, mitä he ovat perheensä kanssa saaneet tragedian keskellä. 

- Olemme todella kiitollisia elämästämme. Meidän kahdesta mahtavasta lapsestamme Lunasta ja Milesista sekä kaikista ihanista kokemuksistamme. Jokainen päivä ei kuitenkaan ole pelkää auringonpaistetta. Elämämme vaikeimpina hetkinämme me suremme ja itkemme. Näinä synkkinä päivinä halaamme ja rakastamme toisiamme entistä lujemmin, että voimme niistä selvitä. 

Aviopari on ollut naimisissa syyskuusta 2013 asti.

John Legend on maailman seksikkäin mies 2019 - vaimo Chrissy Teigen innostui: Olen nainut hänet, mikä kunnia! 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Superjulkkispariskunta Chrissy Teigen ja John Legend myyvät ökykartanoaan – modernin Beverly Hills lukaalin saa hieman yli 20 miljoonalla!