fbq
Chrissy Teigen ällistyi, kun hänen söpöt taaperokuvansa yhdistettiin poliittiseen salaliittoon.

Chrissy Teigen joutui karmean salaliittoteorian uhriksi: toimittaja väittää huippumallin kuuluvan tunnettuun pedofiilirinkiin – Chrissy haastaa oikeuteen!

Uimapukumalli Chrissy Teigen, 32, julkaisi joulukuussa Twitterissä kuvia suloisesta esikoisestaan Lunasta, 1 v 8 kk, puettuna hodariksi, Ihmemaan Liisaksi ja ananakseksi.

Chrissy Teigenin avoimuus ihastuttaa: supermalli esitteli raskausarpensa!

Kuvien yhteyteen kaunotar lätkäisi pizza-emojin. Hörhötoimittaja Liz Crokinin mielestä pizzaviipale riitti todistamaan, että Chrissy ja hänen miehensä, laulaja John Legend, 39, kuuluvat niin sanottuun Pizzagate-pedofiilirinkiin – joka on tosin todistettu huuhaaksi. Hihhulien mukaan Pizzagateen kuuluu poliittikkoja ja julkkiksia, jotka myyvät lapsia pervoille.

Toimittaja Liz Crokin on esittänyt vakavia syytteitä Chrissystä.
Toimittaja Liz Crokin on esittänyt vakavia syytteitä Chrissystä.

Liz Crokin pitää somessa kovaa mekkalaa Pizzagatesta. Salaliittoteoriaan uskovien mukaan esimerkiksi juustopizza on koodisana lapsipornolle. Jotkut jopa uskovat, että Pizzagaten jäsenet kidnappasivat Madeleine McCannin, Portugalissa kadonneen englantilaistytön.

Chrissy tunnetaan napakkana leidinä, eikä hän jäänyt ihmettelemään, vaan kertoi haastavansa Lizin oikeuteen.

– Postasit kuvia lapsestani, ja sait 50 000 ihmistä uskomaan, että olen pedofiiliringissä, toista lastaan odottava kaunotar tviittasi.

Twitter poisti Lizin tilistä himoitun sinisen merkin, joka tarkoittaa, että tilillä on luotettavaa tietoa. Chrissy vaihtoi oman tilinsä yksityiseksi.

Chrissy Teigen ei vähästä hätkähdä vieläkään – vilautti ja näpäytti somea!

Chelsea Clinton lähetti Chrissylle ja Lunalle ”isot halit” somessa. Pizzagate-tyypit ovat vainonneet myös Chelsean Charlotte-tytärtä. Chrissy vaati julkisesti, että Liz Crokin pyytää häneltä anteeksi. Crokin kuitenkin intti vain halunneensa ”suojella lapsia”.