fbq
Bam Margera sikaili Andy McCoyn kanssa Helsingissä: päätyi putkaan - kuva!
Bam Margera sikaili Andy McCoyn kanssa Helsingissä: päätyi putkaan - kuva!

Bam Margera sikaili Andy McCoyn kanssa Helsingissä: päätyi putkaan - kuva!

Raitistuneeksi julistautunut Hollywood-tähti, ex-skeittari Bam Margera, 36, sekoili viime viikolla kaatokännissä ympäri Helsinkiä.

Muun muassa Jackass-ryhmästä ja Ville Valo -yhteyksistä tuttu Bam Margera nähtiin viime perjantaina (12.8.) rajusti viihteellä Helsingin Ullanlinnassa. Seiskan paparazzi bongasi Bamin ryypiskelemässä Sea Horse -ravintolan terassin edustalla, kun äkkiä paikalle purjehti Bamin hyvä ystävä Andy McCoy.

Andy ja Bam lähtivät Korkeavuorenkadulle kiertelemään liikkeitä päätyen lopulta erääseen kultakauppaan.

Kultakaupassa Bam ja Andy juttelivat myyjien kanssa, kunnes Andy sai hepulin. Hän kirmasi vauhdilla ulos liikkeestä kadun toiselle puolelle ja ryhtyi muina miehinä virtsaamaan erään hienostokerrostalon ulko-oven viereen. Andyä eivät haitannut vierestä kulkeneet koululaiset eivätkä pahansuopia katseita hänen suuntaansa luoneet hienostorouvat.
 

Andyn loppuillasta ei ole tarkkoja havaintoja, mutta Bam jäi pyörimään Ullanlinnan maisemiin. Hänet nähtiin ”Sikalanpuistossa” vielä puolenyön aikaan.

Bamilla jatkui sama meno läpi viikonlopun ja kulminoitui lopulta sunnuntai-iltana. Bam riehui kadulla siihen malliin, että paikalle kutsuttiin poliisit.

He taluttivat Bamin poliisiauton luokse ja telkesivät hänet maijan takaosaan nopean ruumiintarkastuksen jälkeen. Sitten he jututtivat vähän aikaa Bamin järkyttynyttä ja itkuista Nicole-vaimoa, joka yritti selvittää tilannetta.

Tilanne oli riistäytynyt sen verran käsistä, etteivät Nicolen selitykset enää auttaneet. Poliisit kuljettivat Bamin Helsingin Kisahallin selviämisasemalle ja telkesivät hänet putkaan yöksi.

Lue koko juttu ja katso laaja paparazzi-pläjäys tuoreesta Seiskasta!