fbq
Brandon & Kelly

Avioehto suojaa laulajatähti Kelly Clarksonin miljoonaomaisuutta erossa – perheen palatsimainen luksustalo kaupan!

Musiikkialan suurtähti Kelly Clarkson, 38, myy satumaisen upeaa jättikartanoaan. Syynä talon myymiseen lienee avioero, jota Kelly haki kesän alussa. Perheen kartanoa ei varmaankaan pistetty markkinoille hetken mielijohteesta, sillä talo maksoi tähtilaulajalle 7,2 miljoonaa euroa vuonna 2018. 

Kiinteistönvälittäjän sivujen mukaan kämppää yritettiin myydä kalliimmalla, mutta hintaa laskettiin hieman yli kahdeksaan miljoonaan euroon. Huippuartistilla on toinenkin talo myynnissä. Tennesseessä sijaitsevan kartanon myyntihinta on noin 6,35 miljoonaa euroa. Alun perin sitäkin myytiin kalliimmalla, mutta huonolla menestyksellä.

talo

Ylevä 930 neliön pinta-ala tekee talosta suorastaan ylenpalttisen tilavan. Ökypalatsissa on peräti 11 kylpyhuonetta ja kahdeksan makuuhuonetta.

Kelly

Vaatehuone on sanoin kuvaamattoman suuri. Kaappeihin lasiovien suojiin kelpaa ripustaa monihenkisenkin perheen pukineet.

Kelly

Kuusihenkinen perhe on viihtynyt lukaalissa, koska tarjolla on kaikki mahdolliset mukavuudet. Jacuzzi ja biljardipöytä kattavat vain osan tästä loputtomasta listasta. Luksusluukun takapihaa peittää massiivinen uima-allas. Allasaluetta reunustaa näppärä ulkokeittiö ja ruokailuryhmä, jossa voi helposti viettää 
tovin niin aamupalan kuin illallisen parissa.

Kelly

Kelly Clarkson lähetti avioerohakemuksensa kesäkuun alussa. Hän ehti olla naimissa Brandon Black stockin, 43, kanssa melkein seitsemän vuotta. On huhuttu, että eroprosessi olisi saanut alkunsa osittain koronakevään seurauksena. Nelilapsinen perhe on nimittäin viettänyt tiiviisti aikaa eristyksissä Montanan-mökillään.

Kelly Brandon

Kelly ja Brandon tapasivat vuonna 2006, ja he menivät kihloihin kuusi vuotta myöhemmin. Häitä vietettiin vuoden 2013 lokakuussa, ja Kelly synnytti ensimmäisen lapsensa seuraavana vuonna. Kaksikolla on yhteiset lapset River, 6, ja Remington, 4, minkä lisäksi Brandonilla on kaksi lasta aiemmasta pitkästä liitostaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kelly Brandon

Brandon on toiminut esiintyvien artistien ja myös Kellyn managerina. Kellyllä on avioehto, jolla hän suojelee yli 38 miljoonan euron varojaan. Vasta eron edettyä nähdään, saadaanko lusikat jaettua sovussa.