Katso kuvat!

Ammattigolffari Tiger Woods rajussa auto-onnettomuudessa: kuvat tapahtumapaikalta paljastavat täydellisen tuhon - myös ex-tyttöystävä kommentoi tilannetta

Ulkomaat | 24.02.2021 16:30

Yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä golffareita Tiger Woods, 45, joutui myöhään tiistai-iltana (23.2.) Suomen aikaa vakavaan auto-onnettomuuteen. Tigerin auto suostui tieltä kovassa vauhdissa, ja ammattigolffari kiidätettiin sairaalaan hätäleikkaukseen. 

Lue myös: Tiger Woods pidätettiin rattikärystä – vetoaa reseptilääkkeisiin: päättele itse pidätyskuvasta!

Tiger Woods

Osasi kertoa etunimensä

Tiger oli ajamassa Los Angelesissa Rancho Palos Verdesillä, kun hänen autonsa suistui keskiviivan yli, meni usean kaistan poikki, osui reunakivetykseen, kahteen liikennemerkkiin ja puihin, pyörien lopulta kyljelleen pensaikkoon. Los Angelesin piirikunnan apulaisseriffi Carlos Gonzalez saapui onnettomuuspaikalle ensimmäisenä. Carlos kertoi CNN:lle, että Tiger oli tajuissaan hänen saapuessaan paikalle. Tiger oli osannut kertoa etunimensä apulaisseriffille, sekä käyttänyt onnettomuushetkellä turvavyötä.

Lue myös: Nyt puhuu multipettäjä Tiger Woodsin exä!
 
Tiger Woods
Tiger Woods

15-kertainen golfin major-turnausten voittaja oli apulaisseriffin mukaan rauhallinen ja tyyni mutta mahdollisesti shokissa, sillä Tiger ei ollut laisinkaan huolissaan saamistaan vammoista. Yleensä epäolennaisiin asioihin keskittyminen on tyypillistä shokkitilassa oleville ihmisille.

Ajoi huomattavaa ylinopeutta

Los Angelesin piirikunnan seriffi kertoi tiedotustilaisuudessa alustavan tutkinnan olevan sitä mieltä, että turvavyö todennäköisesti pelasti golffarin hengen. Seriffi Alex Villanueva kertoi Los Angeles Times -lehdelle tutkinnan osoittaneen Tigerin ajaneen reilusti ylinopeutta alueella, jossa on sattunut ennenkin onnettomuuksia. Onnettomuuspaikalla ei myöskään Alexin mukaan näkynyt jarrutusjälkiä, Tigerin ei epäillä kuljettaneen autoa päihtyneenä, eikä onnettomuudessa ollut mukana muita ajoneuvoja.

Tiger Woods

Palokunta joutui irrottamaan tähden autosta

Los Angelesin paloaseman päällikkö Daryl Osby kertoi CNN:lle palolaitoksen henkilökunnan käyttäneen Tigerin irrottamiseen järeitä työkaluja. Tigerin auton etuosa tuhoutui onnettomuudessa täysin. Lisäksi palokunta oli joutunut irrottamaan auton tuulilasin saadakseen ammattigolffarin niskan ja jalat tuettua. Tigerin irrottamiseen autosta ryhdyttiin vasta, kun hoitohenkilökunta oli saapunut paikalle.

Katso myös: Tiger Woodsin ex-vaimo Elin Nordegren myy massiivista kartanoaan: luksuslukaalilla hintaa yli 23 miljoonaa - katso hulppeat kuvat!

Tiger Woods
Tiger Woods

Oikeaan jalkaan vakavia vammoja

Keskiviikkoaamuna Tigerin Twitter-tilillä julkaistiin lausunto, jossa kerrottiin golffarin heränneen leikkauksestaan ja toipuvan nyt omassa huoneessaan läheisessä Harbor-UCLA-sairaalassa. Jo vuonna 2002 maailman parhaiten tienaavaksi ammattiurheilijaksi kohonneen Tigerin kerrottiin saaneen vammoja etenkin oikeaan jalkaansa. Siinä kerrottiin olevan avomurtumia, joita on hoidettu metallilevyn ja -ruuvien avulla. Myös golftähden nilkkaa on jouduttu operoimaan.

Ex-rakas rukoilee terveyttä

Lue myös: K18-alastonkuvat Lindsey Vonnista ja Tiger Woodsista esillä verkossa – kaiken paljastavat otokset levisivät julki Lindseyn puhelimesta!

Tigerin ex-tyttöystävä, alppihiihtäjä Lindsay Vonn kirjoitti Twitter-tilillään myöhään tiistai-iltana Suomen aikaa rukoilevansa entisen seurustelukumppaninsa puolesta. Lindsay ja Tiger seurustelivat muutaman vuoden, ennen eroaan vuonna 2015. Pariskunta erosi, sillä molemmat elivät tahoillaan niin kiireistä elämää, ettei aikaa parisuhteelle jäänyt. Ex-kyyhkyläiset ovat silti säilyttäneet lämpimät välinsä. 

Teksti:Ida Herranen
Kuvat:All Over Press ja Twitter
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!